| Hannelore a întrebat:

Buna plz ajutati-ma! deci la GTA VICE CITY cand vreau sa ies din joc cum trebuie sam salvezi jocu sa incep tot de acolo unde am ramas ca am incercat dar tot de la inceput joc x( mersi dau funda!

Răspuns Câştigător
| ♥ŤяiŁµℓiŁµ ČяØĊ○Điℓµ♥ a răspuns:

Pai, undeva prin joc e ace hotel.Intri in el si este un fel de caseta roz thinking, dai acolo si salvezi. Cand o sa intri din nou pe joc, da la Jocuri salvate sau ceva de genu si itra in ultima misiune salvata happy.

10 răspunsuri:
| maryanshmen a răspuns:

Inainte sa iesi din joc mergi cu personajul asta din joc la caseta aia de pe harta si pentru a intra de unde ai salvat dai load nu new game.Baft funda:d

| StefanS a răspuns:

Poi mergi la casa si treci prin discheta aia sau prin punctul ala roz(nu mai tin minte exact). Pe urma in loc sa dai New Game dau Load Game ca sa intri in joc.

| Bybanu a răspuns:

Apesi ESC si trebuie sa ai ceva cu save, sau apesi pe F5

| iNs a răspuns:

Te duci in hotelul acela unde este caseta aia si salvezi

| RaVuL a răspuns:

Poi man dupa ce salvezi... si iesi din joc, cand intrii inapoi nu dai start new game dai load game si acolo trebuie sa ai o salvare pe care ai facut-o tu _FUNDA_

| andreipirca a răspuns:

Sall, iti apare pe harta un fel de(caseta)roz, este pe undeva pe langa plaja(daca mai tin eu bine minte)in fine, cand ajungi la "caseta" acea, este undeva intr-un bloc; casa, intri acolo si iti apare ceva plutind, intri in ea, si apoi te descurci... funditabig grin

| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Pai dupa ce termini misiunea te duci acolo la hotel...de unde te da la inceput si te duci pe discheta aceea si apoi se salveaza.
funda?big grin

| Siminik a răspuns:

Te duci la o caseta de salvare
se poate afla in mai multe parti ale orasului
si apoi cand intri iar pe el dai la load game

| bogdan555 a răspuns:

Pe harta iti apare o casa unde trebuie sa inregistrezi si cand aprinzi iar jocul, dai load game si dai la inregistrarea ta. Funda?

| Hannelore explică:

Multumesc la toti am dat la toti vot FOLOSITOR dar funda la cine nu o cerut laughing