Da poti sa il descarci de pe net si sa il instalezi eu asa am facut, si sa stii ca e mai bine sa trimiti de pe laptop sau computer poze sau muzica prin bluetooth pe telefon decat sa folosesti cititorul de card sau cablu de date.succes...
Da de unde il descarc? Sau macar ce sa scriu ca sa-mi dee acel bluetooth?
Pai nu e un site anume am scris doar la google "download bluetooth" si am cautat.Eu am avut bluetoothul si inainte de schimbarea windowsul dar cel care mi la schimbat a uitat sa imi instaleze programul, si l-am instalat eu singura.
Imi fine oricum mersi de ajutor, dar mai am o intrebare, e usor sa umbli cu el sau greu, ma refer pe calculator.
Nu este deloc greu trebuie sa dai clik dreapta pe fotografia sau melodia pe care vrei sa o trimiti pe telefon si iti va aparea ''trimitere la'', dupa care iti vor aparea mai multe obtiuni printre care si bluetoothul, ti se va deschde o noua fereastra si va trebui sa dai cautare dispozitiv dupa ce l-a gasit dai ''urmatorul'' si dai accept la telefon.
Pentru bluetooth iti trenuie un modul ca sa functioneze deci nu ai sanse doar sa iei jos driveru de pe google. Un modul e ieftin cel putin in MediaGalaxy era 11 lei. Doar laptopurile au modulul intern. Deci nu ai cum sa faci asta doac cu un "stick bluetooth". Bafta!