Salut! Windows ul XP este vechi și nu mai este compatibil cu multe software URI cum ar fi un browser bun sau steam ul și software uri de genul!
Windows ul Xp e doar pentru a te distra cu el și a încerca ceva nou dar nu merita sa îl folosești!
Daca vrei poți folosi Windows 7 și ai mai multe funcții pe el sau Windows 10 care este perfect
Funda?
Puteai adauga ca si Windows 7 e EOL product deja...
Eu, il folosesc pe mai multe sisteme de mult timp, cu programe compatibile.
Nu merita sa cumpar licente noi pana ce le am pe acestia si fac fata la necesitati (multe programe si functii nici nu ar functiona pe Windows-urile noi.
Da e bun e minunat doar că nu prea găsești browsere pentru intrat pe internet cu el.
Așa că îți recomand ori Ubuntu
Ori windows7
Am la taica-meu un sistem nefolosit, pe care mergea doar XP bine.
Cum nu sunt masochist sa folosesc asa ceva, am bagat Windows 7 Starter, si se descurca binisor.
Cu Linux Mint XFCE 17.3 si 18.3 zboara.
Nu i-am pus SSD, caci nu fac nimic cu el, dar ar ajuta mult daca vrei sa dai viata unui sistem vechi si slab.
Te salut,
Din pacate nu il mai poti folosi. Il vei putea instala pe sistemele PC mai vechi, dar nu vei putea instala ultimele versiuni de programe/browsere. Tocmai din acest motiv, nu vei putea accesa site-urile.
Dar totusi, daca iti doresti Windows XP, il poti folosi doar ca functionalitate interna (jocuri vechi, programe vechi incompatibile cu noile sisteme).
Imi plac sunetele, wallpaperul tema, si nu ocupa mult spatiu, si de aceea vreau sa il am doar ma tem ca e vechi
Si pe ce vrei sa il instalezi? Ca nu e compatibil cu componente moderne
Ehhhh, ok nu mai instalez