Plasma, LCD, LED, chiar si un CRT. Toate merg conectate daca ai conectica necesara.
Pentru a conecta un CRT iti trebuie la placa video iesire S-video care se ramifica in cele 3 RCA-uri (video, audio L si R).
Pentru plasma, LCD, ai HDMI-urile, o interfata digitala care iti permit sa transferi si sunetul.
Daca la placa video nu ai HDMI poti incerca un cablu HDMI-DVI sau un adaptor HDMI => DVI.
Sau mai ai varianta unei interfete analogice, VGA, pe care nu ti-o recomand, dar care poate fi folosita intr-o situatie de compromis si se gaseste pe ~toate device-urile.
LCD TV Philips 20'' 201T1SB, nu poti sa vezi decat imaginea unei functii. adica nu poti vedea jumate ecran TV jumate PC. doar una pe rand. Mie unul imi place, nu am 10000 troace in camera, monitor pc+ tv
La calculator atasezi un tuner si poti vedea la tv pe monitor.cand cumperi tunerul iti da si telecomanda, dar ca sa functioneze trebuie sa ti deschis calculatorul.costa de la 150 lei la 400 lei.in functie de performanta.
Da eu am unu si am dat 9 milioane pe el pai e bun are intrare si pentru pc si mufa pentru tv sunt bune
Acum majoritatea LCD-urilor di plasmelor au intrare la care poti conecta acelasi cablu pe care-l foloseai de la calc la monitor.preturile variaza in functie de performatele pe care le doresti, si cat de mare vrei sa fie diagonala.
anonim_4396 întreabă: