| ceasca5 a întrebat:

Buna, recent am inceput sa calatoresc mai des si as dori sa cumpar un laptop care sa fie destul de puternic incat sa ruleze majoritatea programelor de randare. In acelasi timp as prefera sa ruleze si unele jocuri moderne deoarece exista destul de mult timp de pierdut. Pe scurt caut un laptop puternic, care sa nu moara cand incearca sa ruleze un program si in acelasi timp as vrea sa ma incadrez intr-un buget de 3000 ron deoarece avand un pc puternic acasa nu gasesc motivul sa il inlocuiesc complet cu un laptop de ultima generatie. As vrea niste pareri, merita un laptop de genul? Niste idei despre laptopuri bune si alte pareri, multumesc.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Un laptop este de 3x mai scump decat un PC cu acelasi caracteritici.
La 3000 lei gasesti doar un laptop echivalentul unui PC de 1000 lei, care nu e bun nici pentru randare, nici pentru jocuri noi.

| Ineys a răspuns:

Slabe sanse. Chiar daca gasesti unul pe la 3500 ( Lenovo y520 cum am eu ) care se descurca binisor cu GTX 1050+i5 in majoritatea jocurilor si nici de randat nu ma pot plange, fara priza e mort. Daca vrei sa lucrezi intr-un mijloc de transport sau undeva unde nu-l bagi in priza nu prea e bun de nimic.

Daca il vrei doar sa te plimbi din punctul X in punctul Y fara sa-l folosesti pe parcursul drumului gen un "desktop portabil" e ok.

| Panamax a răspuns:

Poate nu ti-ar strica niste cursuri de informatica pentru incepatori.