De brânză sărată va intreb pe voi, poate a mai fost cineva in situația mea si putea sa ma ajute, daca tu nu poti, iti vezi de trebuie ta, nu esti obligat sa răspunzi multumesc anticipat!
Normal ca o sa merg la banca dar E duminica si nu e deschis, am zis totusi sa stiu daca se poate rezolva ceva pana sa merg la bancă.
Daca ai fi fost in locul meu si ti-ai fi pierdut cardul poate si tu l-ai fi blocat in caz ca il gaseste cineva sa nu iti ia banii, nu am facut "prostii" oricine cred ca ar fi procedat la fel. Apropo chiar nu esti obligat sa raspunzi, mai ales daca te bagi aiurea in seama fara macar sa ajuti. Has mi mij
Eu ti-am dat un sfat.Nu am avut asemenea situatie. Dupa ce ca umbli cu capul in nori si ti-ai pierdut cardul, tot tu esti cu clanța mare?
Stii tu ca umblu cu capu in nori, nu? Hai sa iti povestesc atunci si imagineaza-ti ca ai fost tu in locu meu si jura-te ca ai fi fost tu mai "atent" in situația aia.
Eram la munca si era foarte aglomerat pentru ca lucrez la un restaurant si seara la inchidere ai de facut curatenite( lustruit vitrina si tot din inox; matura; mop; spalat masina de cafea; spalat masina de vase etc)aprovizionare, inventar si cand iti mai vin si comenzi si stai sa faci si comenzi si curatenie de unu singur nu prea iti este usor. Cand sunt 2 persoane pe tura e altceva. Dar eu intr-o ora trebuia sa termin tot. Si m-am grabit sa plec mai repede ca deja era tarziu eram obosită dupa 10 ore si ce sa vezi mi-am lasat cardul într-un șorț pe care il purtam cand am fost la masă sa pot sa imi cumpar mâncare si l-am uitat in șorț. La zapaceala care a fost acolo tu nu doar ca ti-ai fi pierdut cardul ti-ai fi pierdut direct capu' boss. Nu iti mai da tu cu parerea daca nu cunoști situatia de la a la z ca daca ai fi fost in locu meu erai pierdut de mult cu totul. S-a rezolvat problema mea stai liniștit, mersi oricum de sfatul tău nefolositor, m-am scăpat pe el?
Explica de prima oara ca sa nu mai fii judecata asa cum crezi ca am facut eu. Oricum limbajul tau cam lasă de dorit.
Iarta-ma pe mine că nu am inceput cu povestea si am pus direct întrebarea. Si daca crezi ca ăsta este un limbaj vulgar înseamnă ca daca încep sa injur calumea începi sa plangi))
Nu am sa plang, am ceva vechime pe TPU. Tu esti mic copil pe langa altii. O seara placuta!
"am ceva vechime pe TPU"
Practic site-ul asta a decazut din cauza unor persoane in varsta cu foarte mult timp liber la dispozitie, fara imaginatie, fara simtul umorului, fara cunostinte elementare in multe domenii care posteaza la kg oriunde si oricand simtind nevoia acuta de a fi bagati in seama.
Am înțeles ok, seară bună si tie tataie!
Daca ai vedea profilul meu si orele la care postez, ai vedea ca nu sunt tataie. Eu peste 10 minute plec la munca si mai revin dupa ora 17. Asa ca nu carcateriza o persoana fara sa o cunosti.
La ora la care ai scris tu, eu imi incarcam bateriile pentru la munca.
Daca ai sunat sa ti-l blocheze de tot, trebuie sa-ti faci altul, cel putin la BCR asa e.
Suna la banca si intreaba.
Vorbește cu cei de la banca Transilvania și explică-le situația, sigur se rezolva
FloFlorentina întreabă: