Salut in primul rand, du' calculatorul la un service, e posibil sa fie arsa placa audio din diferite motive, nu neaparat al curierului . Daca placa audio e in regula, atunci...mai discutam. Costi
Eu de fiecare dată când am instalat windows xp, atât pe calculatorul meu, cât şi pe alte calculatoare, pentru sunet am instalat Realtek AC 97 http://download.kappa.ro/action__file/action__license/id__1/file__4995, după care a mers super ok sunetul pe absolut toate. În altă ordine de idei nu-mi dau seama care ar putea fi problema. :(
Doar la service vei afla ce este. Aici te putem ajuta mult, dar suntem totusi limitati.
Si nu ii mai spune calculici. Mie unuia nu imi place. E un instrument prea fain ca sa il numeasca cineva asa. Parerea mea.
Ai încercat să muţi placa de sunet pe un alt slot PCI?!
E posibil să fi primit un curent de întoarcere pe magistrală şi slotul ăla PCI pur şi simplu să nu mai meargă.
(slot PCI = loc din ăla alb în care intră placa de sunet)
Succes.
Da daca ai reinstalat windows la "calculiciu" tau iti trebuiesc si driverele instalate si nu orice fel de drivere.Vezi de la ce producator e placa de baza a calculiciului(motherboard( asa se numeste)) si cauta driverele pentru ea de ex daca e asus scrii pe google si cand intri la asus specifici ce driver vrei il descarci si l-ai instalat
EVRIKA! Am gasit...atata am cautat pe "goagal" pana am gasit...si a mers.Era dezactivat din bios, placa era sanatoasa tun
Nome145 întreabă: