| Raul722 a întrebat:

Buna rog sa raspunda cei ce se pricep in domeniu....placa mea video nu suporta dx11 si doar 10 sau mai slab...pe far cry 3 imi arata la setari-video-la directx imi arata dx9. Deci sa fie asta motivul pentru care merge greu? PC-ul meu: Placa video:geforce gt210 procesor:amd athlon 64x2 2,3 mhz. PS:stiu ca e cam incalcit ce-am scris dar macar o idee ceva. FUNDA

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Motivul este placa video in sine si nu direct x! Tu ai o placa video DDR2 pe 64 Bit de 512 Mb si tie iti trebuie un DDR3 pe 128 Bit si minim 256 Mb, deci o placa video mai rapida rezolva problema! Bitii sunt problema!
Bitii sau notiunea BUS se refera la traseul intre procesor si memorie. Largimea acestui BUS ne spune cati biti pot circula intr-un sens in acelasi timp (cate trasee fizice de date sunt intre memorie si procesor).
La un BUS de 64 biti circula simultan cate 64 biti, iar cu cat BUS-ul este mai mare (128 sau 256 biti) trec mai multi biti simultan ->VITEZA de procesare.Astfel o placa video cu 2GB bus 128biti este mai lenta decat acceasi placa video cu 1GB bus 256 biti.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Has

| sltlp a răspuns:

Mai pe romaneste, merge lent deoarece ai o panarama de placa video.

| Me2 a răspuns:

Placa video foarte slaba..de asta nu merge

| Sparkii a răspuns:

Deaia am si eu dar mie imi merbe bine pe internet dar la jocuri e varza are rapiditate dar nu merge la jocuri merge uneori bine crying