Da asa am si facut dmn-le MARIAN.......AM DAT COMND PE OLX UNA 512 MB (xfx nVIDIA geforce 8500gt 512mb/128 biti silent)
ce zici sa meritat ca dj o pus-o la posta
Nu stiu daca ai facut o afacere buna. Luand-o de pe olx banuiesc ca a fost deja folosita de altcineva. Ai grija sa nu fie defecta sau sa fie pe duca. Daca a meritat nu stiu, depinde cat ai dat pe ea. Placa in sine e slaba, puteai sa gasesti alta de 512 mb mai buna(la alt pret bineinteles), deci nu o sa iti mearga jocurile astea noi care tot apar. Imi pare rau daca te-am dezamagit cu raspunsul asta, e mai bine sa stii din prima. Nu-i nimic, mergem inainte. Daca ai achizitionat-o deja sa o folosesti sanatos. Sper sa te tina.
Dm-le eu am luat cu constiinta sa nu joce nep-tul jocurile de ultima ora ..corect nu face fata dar macar astea pana-n 2012-2013
si am luat-o dl unul care deja apare om serios si deja, el adica persoana care o vinde nu le are.lee aduce de afara...ma rog dc ar fi defecta ghinionul meu. daca ie buna ie norc meu da bine i-am dat 70 ron pe ia dc o fi defecta nu am pierdut o vaca, un cal.o masina cm ar vr dumnezeu