| hiphopbeatz a întrebat:

Buna/salut/hello!

am un laptop Asus, care mai este in garantie. vreo 8 luni, si in trebarea mea este daca incarcatoul intra in garantie, deoarece cablul, mufa, ce intra in laptop incepe sa nu mai faca contacat, si as vrea sa stiu daca pot sa-l schimb pe moca, sau la un pret mai mic.

multumesc!

pace!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In contractul de garantie scrie daca unele auxiliare au termen diferit de garantie fata de laptop.
Daca incarcatorul este in garantie il poti schimba, dar numai daca defectiunea nu s-a produs din cauza ta.

| campanario a răspuns:

Salut. Eu acum's un an si ceva, am cumparat un laptop. Nici bine nu l'am cumparat ca la vreo luna jumate, mi s-a stricat incarcatorul. Si cand m-am dus la ei cu garantia, stii cu ce raspuns m-am trezit? " Subcomponentele nu intra in garantie". Si asta se intampla si daca ti se strica ala de citit carduri de memorie... Experienta mea, tu poate ai mai mult noroc, insa cum iti zic, a trebuit sa imi cumpar incarcatorul din nou, si de data aceasta mi-am luat unul care se dezmonteaza in 3 piese, ca in cazul in care mi se strica un cablu de exemplu, sa il cumpar pe bucati, sau mufa, am mufe de rezerva (2 de acelasi fel si 3 mufe diferite banuiesc ca sunt bune pentru diferite laptopuri ). Acuma daca se strica (generator, amplificator, cred ca ii zice la ala habar nu am laughing piesa din mijloc ) atunci chiar ca nu am ce face decat sa imi iau altu'. Pace! big grin