Te sfatuiesc sa iei Samsungul fiindca e pe Android, un sistem foarte bun de operare in comparatie cu Symbianul de la Nokia. Deasemenea ai mai putea sa te uiti la Motorola Defy, Nokia N8.
Cred ca daca intrebi intre aceste telefoane inseamna ca vrei un telefon f bun pai multa lume zvoneste ca galaxy s concureaza cu iphone 4 apoi ca e de la Nokia doamne crezi ca Nokia au cele mai bune telefoane simbianu nu are sansa fata de andorid v2.1 a lu` galaxy s mai ales poate face si update la 2.2 acum sa lasam deoparte datele tehnice uit galaxy s desi nu are tastatura qwerty decat viruala gandeste-te ca e mai bine decat a lu` n97 ai vazut cum se deschide la unghi de 45 asta insseamna ca are foarte mari sanse sa se rupa s-a rupt papa telefon sper ca te-am ajutat daca as fi avut banii tai as lua un Samsung galaxy s I9000
Salut,
Samsung Galaxy S are un procesor de 2 ori mai rapid decat Nokia N97, poate filma HD, are rezolutia ecranului mai mare, are de 4 ori mai mult RAM. De asemenea are si avantajul sistemului de operare Android, mult superior Symbianului. As opta pentru Samsung Galaxy S
Nokia n97.De ce? Pt ca e Nokia, pentru ca arata mai bine decat Samsung si pentru ca e mai bun.
Eu personal as alege galaxy s deoarece este si mai nou si mai bun iar sistemul android este cu mult peste symbian deoarece in android market sunt o multime de aplicatii gratuite fata de ovi store(Nokia) care trebuie sa cumperi daca vrei sa descarci ceva...deci este mult mai bun galaxy s din toate punctele de vedere atat software cat si hardware...
funda?