| Gabbby a întrebat:

Salut vreau sa ma ajutati si pe mine... vreau o parere. Ce sa aleg dintre un samsung galaxy s si un nokia n97? Multumesc

9 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Te sfatuiesc sa iei Samsungul fiindca e pe Android, un sistem foarte bun de operare in comparatie cu Symbianul de la Nokia. Deasemenea ai mai putea sa te uiti la Motorola Defy, Nokia N8.

| gocops a răspuns:

Cred ca daca intrebi intre aceste telefoane inseamna ca vrei un telefon f bun pai multa lume zvoneste ca galaxy s concureaza cu iphone 4 apoi ca e de la Nokia doamne crezi ca Nokia au cele mai bune telefoane simbianu nu are sansa fata de andorid v2.1 a lu` galaxy s mai ales poate face si update la 2.2 acum sa lasam deoparte datele tehnice uit galaxy s desi nu are tastatura qwerty decat viruala gandeste-te ca e mai bine decat a lu` n97 ai vazut cum se deschide la unghi de 45 asta insseamna ca are foarte mari sanse sa se rupa s-a rupt papa telefon sper ca te-am ajutat daca as fi avut banii tai as lua un Samsung galaxy s I9000

| wizopo a răspuns:

Galaxy s desigur

| andrei112 a răspuns:

Salut,
Samsung Galaxy S are un procesor de 2 ori mai rapid decat Nokia N97, poate filma HD, are rezolutia ecranului mai mare, are de 4 ori mai mult RAM. De asemenea are si avantajul sistemului de operare Android, mult superior Symbianului. As opta pentru Samsung Galaxy S

| Michelle13 a răspuns:

Eu zic Nokia, eu l-am vazut si mi-a placut

| OrangeJuice a răspuns:

Nokia n97.De ce? Pt ca e Nokia, pentru ca arata mai bine decat Samsung si pentru ca e mai bun.

| Daniec a răspuns:

Eu aleg Nokia n97

| GruB3r a răspuns:

Eu personal as alege galaxy s deoarece este si mai nou si mai bun iar sistemul android este cu mult peste symbian deoarece in android market sunt o multime de aplicatii gratuite fata de ovi store(Nokia) care trebuie sa cumperi daca vrei sa descarci ceva...deci este mult mai bun galaxy s din toate punctele de vedere atat software cat si hardware...
funda?big grin

| iuliana_6834 a răspuns:

Pai parerea mea este un Samsung galaxy happy