| Oana_3046 a întrebat:

Samsung Galaxy Ace 2 i8160 sau BlackBerry Curve 9320? Stiu ca sunt niste smartphone-uri diferite, insa am nevoie de un telefon cat de cat inteligent si rezistent, dar nu extrem de complicat si la capitolul multimedia sa stea binisor.
Ajutati-ma cu o opinie si daca imi puteti da si argumente, ar fi si mai ok.
Dau funda pentru cel mai bun raspuns

3 răspunsuri:
| Iulian03 a răspuns:

BlackBerry Curve 9320

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blackberry 9320 big grin

| FαмєLiqυσяLσvє a răspuns:

Buna happy Samsung Galaxy Ace 2 are ecran de 3.8", 4 GB memorie interna (accepta slot card pentru memorie externa), doua procesoare de 800 mhz (si memorie RAM de 768 mb). Ruleaza Android, si are camera de 5 MP cu flash.Bateria este de 1500 mAh.
Iar, Blackberry-ul Curve 9320 are ecran de 2.44", camera de 3.15 MP (nu are flash), bateria de 1450 mAh, 512 mb memorie interna (accepta slot card pentru memorie externa), 512 mb memorie RAM, si procesorul (despre care nu am gasit informatii) este mult mai slab (100%) ca si cel a lui Galaxy Ace 2. Eu iti recomand Samsung-ul, fiindca vei avea mai multa fluiditate (nu se blocheaza asa mult) multumita procesorului, e mai mare ecranul, mai buna camera (si flash, cea ce conteaza enorm), si are mai multa memorie interna (in caz ca nu vrei sa iti cumperi card). Tin sa iti spun ca pozele care obtii cu acest telefon sunt bune (prietenul meu are un Samsung Galaxy Ace, si pozele sunt super, + ca flash-ul isi face treaba). Succes! decizia ta conteaza, eu mi-am spus doar parerea!