| Nicoleta7A a întrebat:

Buna! Se poate crea un cont pe un site de dating singur? Adică fără să îți faci tu neapărat cont pe site-ul respectiv. Fiindcă eu nu înțeleg treaba asta...laughing) Adică probabil se crează contul acela în caz că ai viruși pe telefon... Îmi pare rău dacă nu m-am exprimat prea bine.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti faci sau nu cont?

| Violleta2022 a răspuns:

Hotaraste-te, vrei sa-ti faci cont sau nu?
Ca nu se poate sa ai cont pe un asemenea site dar sa nu iti afci cont.
Nici macar logica nu are cerinta ta!

| Nicoleta7A explică (pentru Violleta2022):

Îmi cer scuze... m-am grăbit cu întrebarea. Faza e că iubitul meu din cate am văzut, are niste conturi pe trei site-uri de dating. Și el vine cu scuza că în ziua de azi se pot crea conturi pur și simplu... și nu a avut logica efectiv ce a zis. Nu am înțeles la ce se referea și de către cine se poate face lucrul acesta

| Violleta2022 a răspuns (pentru Nicoleta7A):

Imposibil asta! Nu se pot crea conturi fara tine, ca nu se poate face un cont singur, deci iubitul tau te minte si manipuleaza, crezandu-te probabil mai prostuta.
Este evident ca-si cauta alte fete, probabil nefiind multumit d etine, ca de iubit nici nu poate fii vorba, ca asta nu-i iubire din partea lui, daca isi cauta inca fete.

Ti-as sugera sa-i dai un sut in fund si sa-ti cauti un baiat care s ate iubeasca si sa te respecte, ca asta nu are nimic pentru tine si-i in permanent cautare de fete, gata-gata sa-ti traga el un sut in fund.

Un om ca asta nu te va iubit sau respecta niciodata, fiindca nu are nimci pentru tine, odata ce el te minte cu nerusinare si continua sa-si caute femeie online.
Un om nu se schimba niciodata, doar pretinde si se ascunde, pana trece primejdia dupa care revine la vechile obiceiuri si vicii.

| relian a răspuns:

Nu. Fara sa intri si sa bagi tu datele acolo, nu are cum sa apara asa din senin.

Banui ca tiai prins iubitu pe websiteuri de astea si el ti-a bagat-o ca habar nu are, nici gura nu-i miroase a ceapa laughing

Lai prins, nu vad ce o mai da de gard, iar tu nu vad de ce il crezi. Poti sa ai mama virusului, n-are a face, iubi tau sia tras cont pw webiste de dating pentru ca probabil nu-i place de tine asa cum ar trebui, ori cine stie ce ginduri o mai avea. laughing