Ce sa pateasca? laptopul se foloseste cu cablul de incarcare conectat ca doar nu ai sa stai mereu sa il pui la incarcat cand se descarca
Dar mai am un laptop, Acer, l-am lasat cu cablul de incarcare conectat tot timpul, iar acum nu sta nici macar 5 minute fara cablul de incarcare.(
Cel mai bine, daca stii ca stai cu el numai acasa, incarci bateria, o scoti si te joci cu el in priza.la o saptamana bagi bateria, o lasi sa se descarce, o incarci la loc si o scoti. Odata pe saptamana sa-i faci aceasta descarcare -incarcare.TOATE bateriileisi dau duhul dupa un timp, nu e numai la tine.
Nu are nimic. Numai sa nu stai cu el non stop la incarcat deoarece bateria acea mai are si ea nevoie de cicluri incarcare-descarcare.
Bafta!
Toata incarcarea acumulatorului unui unui laptop si nu numai, este controlata. Mai ales la Laptop-uri si Telefoane mobile. "Exista acolo cineva" care supravegheaza mereu starea acumulatorului. Acestea se numesc incarcatoare inteligente. In cazul Laptop-urilor, atunci cand un acumulator este full, in mod automat consuma numai din incarcator.
Daca e descarcat lasa-l sa se incarce pana la 100 %, daca e 100% si e stins se strica bateria, daca e aprins si are 100%+incarcator nu se intampla nimic.
Nu, nu poate sa pateasca nimic. Dar ai grija cand se incarca 100% sa il scoti, fiindca asa se poate strica bateria.
N-are nimic. eu stau asa pe laptop de vreo 3 ani si n-are nimica. se incarca si descarca la fel.
simoo12 întreabă: