| FLorinFLR a întrebat:

Buna seara..acu cateva zile fost o furtuna si a fulgerat. Mi sa luat curentul in timpul ala aveam calculatorul aprins..de atunci nu mai imi merge netu. Am sunat la romtelecom mi sa spus ca nu e de la iei..nu stiu ce sa fac.merge wi fi sunt pe telefon acum.dar nu merge pc nu se aprinde lan1..am banuit ca e placa de retea sa ars.dar nu stiu am cumparat o placa de retea prin usb nu mi apare in pc ce sa fac? astept raspunsuri multumesc.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Ai avut noroc că nu te-ai ponenit cu sursa de alimentare arsă de la fluctuațiile de tensiune.Cu placa de rețea USB; Aceasta ar trebui să aibă un cd.Pe acel cd vei găsii driverii pentru aceasta, driveri ce este necesar să- îi instalezi de vrei ca noul hardware să funcționeze, deoarece Windows=driver pentru orice cuplezi la pc, nu e ca la sistemele unix(mac, sistemele bazate pe linux și altele), unde totul funcționează cu plug and play.Succes

2 răspunsuri:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Router-ul respectiv functioneaza normal? Uita-te si vezi daca se aprinde un led rosu unde intra mufa de internet in calculator. Daca sta cu becul rosu aprins inseamna ca ti s-a defectat placa de retea a calculatorului.

| K0sti a răspuns:

Pai si de ce ai luat placa de retea pe USB? Si nu pe PCI? Driverele le-ai instalat sau vrei sa venim noi sa ti le instalam?