| hädÿsë a întrebat:

>_<
Acum 3 zile am instalat, din greseala o chestie numita " MEGA " dupa un metin, Fara sa-mi dau seama am instalat-o si de atunci " google, skype-ul, mess-ul " toate astea de pe desktop se vad in alb si rosu cu un scris mic langa " PDF ", si cand incerc sa intru in ele imi apare un chenar. cu un asa zis " Adobe Reader XI "... Stiti cumva daca acum va trebui sa reinstalez windosu, sau pur si simplu sa chem pe cineva priceput in calculatoare si il va putea repara fara sa reinstaleze windosu?.
^.^

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

E vorba de un virus ce îl conținea aplicația aia.Nu e nevoie să mergi în service cu calculatorul. Poți chema pe cineva acasă, da un depanator nu meșterii lu pește(vecinu sau o cunoștință ce cred doar ei ca se pricep), ci sunt persoane ce fac reparații pc la domiciliu, la prețuri mult mai mici ca cele de service și îi găsești la mica publicitate, dar trebuie să fii atenta la anunțurile ce au poze furate de pe google imagini, oferă tarife foarte mici(35-50 ron) și au anunțuri numai cu instalări de windows/windows cu aplicații 100% licențiat(real furate din surse ilegale). Succes

2 răspunsuri:
| halogen001 a răspuns:

Trebuie sa fie niste setari stricate. Daca reinstalezi windows-ul va merge bine.

| Ghostplayer a răspuns:

Da..Se poate repara la un service pentru suma de 90 Lei..Pentru ca oarecum ai stricat placa video..Merge reparata dar te costa inte 90-150 lei. Sper ca ti-am fost de ajutor..Vezi poate e sic eva din setari... Funda? big grin