| ems20 a întrebat:

Buna seara acum cateva zile am primit un email de la sbsbroadcastingmediasrl.com cateva zile am primit un mail de la, anca. tenescu@sbsbroadcastingmediasrl.com cum ca ar fi un reprezentant oficial primatv si am castigat la nu stiu ce concurs... Bun am spus sa examinez putin situatia si am dat un simplu whois cu site-ul respectiv surpriza, este inregistrat pe 17.11. 2013 si este gazduit la o firma fantoma., am dat whois pe primatv si este gazduit de ines telecom, dupa accea intru pe wikipedia al firmei respective (pagina fiind actualizata ultima oara in iulie 2013) si acolo apare site-ul oficial sbsbroadcasting.com. bun toate bune si frumoase si imi trece prin cap sa intru pe whois si sa incerc sbsbroadcasting.ro (surpriza este gazduit la ines telecom, ca primatv si pare sa fie site-ul oficial pentru Romania) nu prea mai stiu ce sa cred si vreau sa va dati si voi cu parerea.
PS : SC SBS BROADCASTING MEDIA SRL ( administreaza primatv, kiss fm, kisstv, magicfm )
PS 2 : Am si ip-ul celui ce mi-a trimis email : 78.96.98.125, dupa tracere rezulta ca respectivul/respectiva este din Tulcea si are net de la UPC.
PS 3 : Domeniul sbsbroadcastingmediasrl.com este inregistrat cu datele si sediului firmei adevarate SC SBS BROADCASTING MEDIA SRL ( puteti vedea si voi aici who.is/whois/sbsbroadcastingmediasrl.com )
Cel mai bun raspuns primeste FUNDA! +100 Multumiri.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| simpluone a răspuns:

Ai mai pus intrebarea aici

http://www.tpu.ro/......ail-de-la/

Daca nu ai participat la nici un concurs nu ai cum sa castigi. De altfel daca intri pe domeniul lor iti dai seama ca sunt Fake. O firma ca prima tv sau kiss fm isi permit o pagina de web dezvoltata. Deci lasa-ti visurile cu castiguri deoparte si ai grija ce date le dai!

| ems20 explică:

Nu am participat la nici un concurs. Un prieten mi-a spus ca si el poate lua domenii cu datele lu altor persoanel. sbsbroadcasting.com este site-ul international si, sbsbroadcasting.ro, este site-ul romanesc din cate am vazut ( este gazduit la ines exact ca prima )

| FonAfon a răspuns:

Cel mai probabil este o tentativă de phishing.