| Daniela170889 a întrebat:

Bună seara. Am creat un cont de Instagram cu numele fetei mele de 10 ani. Cont administrat de mine, întrucât aceasta face modeling și este brand ambasador. Am încercat sa ii cumpăr bulina meta verificat și mi.au cerut un act de identitate. Crezând ca trebuiesc datele ei am încărcat fotografie a pașaportului fetei. Pentru ca nu are 13 ani mi-a fost suspendat atât contul de Instagram cât și cel de Facebook asociat acestuia (contul meu personal). Pentru a ma loga pe Facebook, mi se spune sa ma loghez la Instagram si sa imj confirm identitatea. Când ma loghez la Instagram îmi cere un act de identitate. Când încarc actul meu de identitate îmi apare ca momentan nu poate fi confirmata identitatea sa revin în 24-36 ore. Situația persista de 10 zile.
A pățit cineva asta? O sa mai recuperez acele conturi?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Mai bine fara Instagram, ca fata ta oricum nu are voie sa detina vreun cont la 10 anisori.

| Daniela170889 explică (pentru Violleta2022):

Ai citit oare ce am scris de răspunzi pe lângă subiect?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Daniela170889):

Ai citit oare ce ti-am raspuns?
ca nu exista modeling la 10 ani... fiindca nu sunt acceptati copii sub 13 ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Iar in ce priveste modelingul, macar de ai fi cautat pe internet unde scrie clar ca NU se este legal si nu se accepta fetite in industria modelingului SUB 13 ani!

Vezi tu, cand minciuna are picioare scurte, cazi si te faci de rusine.

https://mra.ro/models/vrei-sa-fii-model

| KovacsB a răspuns:

Foarte bine, nu ai nevoie nici de unul si nici de altul.