| hg a întrebat:

Buna seara, am descarcat un progam "de spart parole " din curiozitate ( de aici http://www.mediafire.com/? 1tyieqw3mng ) am descarcat si am intra pe unul din acele 2 exe, acum problema, imi apare " Mouse Trap Example " si nu il pot scoate, nu ma lasa sa misc mous-ul, doar daca dau click stanga > minimanizare, ce este de facut? va rog dau fundita, multumesc anticipat :)

38 răspunsuri:
| LawR3n a răspuns:

Eu dau 2 fundiţe celui care îţi mai virusează calc încă o dată, deoarece unii meritaţi.

| Zsolt_Lorand_1991 a răspuns (pentru LawR3n):

laughing culmea e ca atunci cand am facut programul am pus si numarul meu de telefon acolo si acum ma tot suna disperatii astia laughing si am zis ca daca tot ii ajut macar sa casti si eu ceva... asa ca am facut site-ul deblocare.tk

| Pinkyx a răspuns:

Nu exista program de spart parole.
100% este ceva virus.Intra la add or remove programs la control panel. si incearca sa-l dezinstalezi daca il gasesti undeva.
daca nu reinstaleaza`ti windowsul happy

| 911targa a răspuns:

Mai oameni buni, nu exista programe de spart parole, terminati-va cu treaba asta.

| sssSnake a răspuns:

Pfff...am avut si eu progamu. e o faza mi se pare din optiuni...trebuie sa debifezi ceva casuta cu permisiuni.incearca cumvastraight face

| andreeadeeathebest a răspuns:

Sti ceva? riscul meseriei iti trebuie parole? ai probleme cu calcultoul

| Arfina a răspuns:

Daca procedezi cum ti-a spus acel anonim, ar trebui sa stii cevawinking... daca ii trimiti acele date iti sparge computerul sau id`ul, nu sunt sigura care din ele straight face. Iti zic sigur! Si eu ma ocupam cu chestii din astea pe la vreo` 13 ani big grin. Am spart cateva id`uri, dar acum imi dau seama ca am procedat gresit! Oricum, daca mai vrei sa faci asa ceva, foloseste,, keylogger,,. E cel mai bun, dar daca nu stii sa il folosesti...riscu`,, meseriei,,! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primum rand ai descarcat un virus, cred, in al-2-lea rand nu exista un program de spart parole, in al 3-lea rand, si cel mai important, daca vroiai sa spargi parole te documentati mai mult, iti luai un antivirus bun sau nu te mai apucai deloc.
ca sa scapi de problema du-te in bara de start, apoi la run, scrie in casuta cmd dupa asta dai enter, se va deschide o fereastra stil windows 95 scrii pur si simplu ip config si da enter si dupa se vor scrie automat niste date unde scrie ip adress copiaza tot intr-un not pad, atenti e scrie exact cum e acolo, adica si punctele si trimite-mi mie acel cod de la ip adress si te voi ajuta, la adresa aaaanonymus@yahoo.com, te voi ajuta cum pot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa scapi de ala downloadeazati un antivirus bun si scaneazawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am virusul asta. ai reusit sa scapi de el?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma frate am si eu acel virus deci va rog ajutati-ma id de messenger teo_teofil2000@yahoo.com plzz help va rog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasul 1: activezi task manager- start-run:
REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

pasul 2. ctrl+alt+delete – tab – prosesses - l. exe - delete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasul 3.
C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup
l - delete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasul 3.
l -delete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasul 3.
l-delete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin acea capcana numita mouse trap si am rezolvat intr-un final, descarca acest soft instaleazal si ai sal gasesti si ai sal poti dezinstala http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html,dupa ce l-ai instalat deschizi programul si dai la autorun maneger si o sa fie trecut cu l mic, ii dai click pe iel si sus ai un X denumit remove apoi restart, problema e rezolvata. sper ca te-ai descurcat si ca ti-am fost de folos si tie si celorlalti care vor mai intampina asemenea probleme :))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In taskbar la show hidden icons trebuie sa ai exe-ul programului si dai de acolo exit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Programul contine virusul MOUSE TRAP EXAMPLE, nu il descarcati! am patit-o si eu...asa e cand nu ai cap si te iei dupa cei care vor sa isi bata joc... in caz ca l-ati descarcat urmati instructiunile: Start->Run-Scrie "msconfig" ( fara ghilimele ) -> Da Enter -> Du-te la Start Up -> Debifeaza procesul corespunzator virusului ( l mic, nu L mare ) -> Apply -Ok.
Restart. si ati rezolvat problema! curiozitatea omoara pisica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut downloadeaza revo uninstaler. instsaleaza, dai pe hunter ( vanator ) si du-te tinand apasat pe virusul care e in bara si selecteaza dezinstaleaza... eu asa am reusit sa scap. si tine minte " curiozitatea a omorat pisica " eu m-am convins de asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai clic dreapta pana apare fereastra cu move close si minimizare dupa ce a aparut aceasta fereastra dai tab pana la minimizare dupa care vei putea folosi moueseul, urmatorul pas e sa te duci langa ceas jos si o sa dai clic si clouse pe aceasta aplicate inputia si problema e rezolvata. sper sa reusesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci de curand am avut problema asta si am intrat aici si am vazut cum sa il sterg si ma ajutat extrem de mult un raspuns sper sa va ajute : Pasul 1: activezi task manager- start-run:

REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f

pasul 2. ctrl+alt+delete – tab – prosesses - l. exe - deletePasul 3.

l - delete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa reformatezi calculatorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfoai mah taceti cu astea nu merge task la mine nu merge nici cum nici de la control panel singura cale este sa faci ca mine arunca laptopul pe geam*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai star alt programs startoup dai cut de acolo dai peste pe dextop dai rename scrii vc acolo si dai delete si ai scapat

| tirel a răspuns:

Va spun la toti o solutie simpla, cum a mai zis cineva.Intri in Start,- All programs, Startup si dai cut si paste unde vrei.Schimbi denumirea si restartezi PC-ul.Multumesc la toti pentru. ajutor.PS: Nu mai va incrdeti in toti cretinii cu prostii din astea.Astia se amuza ca ai luat teapa. Succes!

| tirel a răspuns:

Am avut si eu asta dar am rezolvat.MS TPU! Deci daca ai windows xp sau vista intri in start-all programs-startup si o sa iti apara un l mic.ii dai delete. Daca nu merge ii dai cut si paste unde vrei. Schimbi numele si dai delete si gata. Neaparat sa restartezi calculatorul ca altfel nu merge. Dupa restart nu o sa iti mai apara. Daca iti mai apare ii dai un backup (daca ai un punct de backup). Daca nu ai reinstalezi windowsul. Sper ca am fost de ajutor. Succes!

| tirel a răspuns:

Am avut si eu asta dar am rezolvat.MS TPU! Deci daca ai windows xp sau vista intri in start-all programs-startup si o sa iti apara un l mic.ii dai delete. Daca nu merge ii dai cut si paste unde vrei. Schimbi numele si dai delete si gata. Neaparat sa restartezi calculatorul ca altfel nu merge. Dupa restart nu o sa iti mai apara.Daca iti mai apare ii dai un backup (daca ai un punct de backup). Daca nu ai reinstalezi windowsul. Sper ca am fost de ajutor. Succes!

| Cristian_5830 a răspuns:

Am trecut si eu prin acea capcana numita mouse trap si am rezolvat intr-un final, descarca acest soft instaleazal si ai sal gasesti si ai sal poti dezinstala http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html dupa ce l-ai instalat deschizi programul si dai la autorun maneger si o sa fie trecut cu l mic, ii dai click pe iel si sus ai un X denumit remove apoi restart, problema e rezolvata. sper ca te-ai descurcat si ca ti-am fost de folos si tie si celorlalti care vor mai intampina asemenea probleme :)) am incercat si cum au zis alti si nu am mers revo uninstaller ii cel mai bun :P

| AlExNiNja a răspuns:

Pai e vreau virus care afecteaza mausu cred...si e nasoala treaba

| razvy0117 a răspuns:

Am gasit cum sa scapi de mouse trap example dati clic si minimiza (atentie folositiva de sageti) dupa ce ati minimizat trapul puteti utiliza mausul pentru al curata definitiv ducevati in bara start si veti vedea ca langa ceas pe undeva veti observa un loc liber in programele dumneavoastra dati clik si sinchidere apio va duceti in search si cautati I.exe si eliminatil de ori unde ar fi. pentru ajutor va rog contactati-ma pe e-mail timis_razvan17@yahoo.com succes

| ayramredcode a răspuns:

Programul contine virusul MOUSE TRAP EXAMPLE, nu il descarcati! am patit-o si eu...asa e cand nu ai cap si te iei dupa cei care vor sa isi bata joc... in caz ca l-ati descarcat urmati instructiunile: Start->Run-Scrie "msconfig" ( fara ghilimele ) -> Da Enter -> Dute la Start Up -> Debifeaza procesul corespunzator virusului ( l mic, nu L mare ) -> Apply -Ok .
Restart . si ati rezolvat problema! curiozitatea omoara pisica!