| ___Enzo a întrebat:

Bună seara! Am instalat Whatsapp Web să urmăresc pe cineva! Acesta poate să vadă că îl urmăresc adică să îi apară notificări?

Răspuns Câştigător
| 47red a răspuns:

Daca te referi la faptul ca folosesti numarul persoanei respective pentru WhatsApp web teoretic ea nu primeste notificari ca ai tu acces, dar daca intra la dispozitive asociate vede toate dispozitivele asociate la contul ei/lui de wapp si vede totate dispozitivele conectate, cel putin eu asa patesc pe pc conform celor descrise mai sus si nu primesc notificari pe telefon.

3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Fa proba cu telefonul tau, deschizi pe calculator wahtsapp, le ai pe ambele linga tine, dai mesaje cuiva, ujn amic, oricine si vezi ce iti arata.
Mie nu imi arata nimic, dar mesajele apar pe ambele, atit pe PC cit si pe telefon.Acum poate depinde si ce telefon ai, la mine asa apar, ambele is Apple, telefon si PC.

Dar cum ai acces la telefonul persoanei respective, sa deschizi whatsapp la tine pe PC, apoi sa lasi ON.
Nu stiu cine esti si pe cine vrei sa urmaresti, tu stii ce rahaturi faci laughing

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Știu ca exist niște seting care poți sa umbli la ele sa nu-ți vadă nimeni starea când intri sau ieși nu-ți apare deloc și poți chiar sa și selectezi personale care vrei sa nu-ți vadă starea la bara aia cum dracu îi spune sus acolo eu îi zic bara laughing) da și poți sa umbli acolo și gata te faci Hacer nimeni nu știe cu cine vorbești și te vezi pe ascuns ma rog cine dorește sale activeze sau are nevoie de ele poți face și la mesneger la fel și watap astea le-am aflat recent și eu nu le știam deloc

| Ilovedinero a răspuns:

Dappp, ori ii apare notificare ori ii apare in coltul din stanga sus ca telefonul lui este conectat la alt dispozitiv si poate dezactiva aceasta functie pe telefon