| theforce a întrebat:

Buna seara, am luat de curand un telefon de pe internet prin intermediul orange, puncte.prelungire de contract.si l-am luat pe gratis, am platit doar curierul.
Cand am bagat o cartela de orange a mers, dar tatal meu, pentru care am luat telefonul are o cartela veche de orange, aparute printre primele, iar la el nu merge
Stiti vreo solutie? sau cel putin care este problema?

Răspuns Câştigător
| Hirako a răspuns:

Daca e de la Orange si merge cartela noua cum sa fie codat in alta retea? Mai cersesti si funda dupa ce ca esti... desteapta...

Acum la intrebarea ta...S-ar putea sa nu fie compatibil cu cartelele mai vechi, du-te cu telefonul si cartela la magazin si intreaba acolo.

2 răspunsuri:
| theforce explică:

Caz inchis, am lasat un mail la Orange, si intre timp am sa ma duc la un centru Orange sa creeze alta cartela cu acelasi numar.
Mulutumesc!

| RRoxana a răspuns:

Poate ca acel telefon era codat sau era in alta retea precum Vodafone, cosmote si la aceste telefoane nu merge aceasta cartela de orange.Pt. ca ele sunt blocate in acele retele. funda?

| Hirako a răspuns (pentru RRoxana):

Daca e de la Orange si merge cartela noua cum sa fie codat in alta retea? Mai cersesti si funda dupa ce ca esti... desteapta...

Acum la intrebarea ta...S-ar putea sa nu fie compatibil cu cartelele mai vechi, du-te cu telefonul si cartela la magazin si intreaba acolo.