| GeorgeSiia a întrebat:

Bună seara,am o imprimanta Canon G4511, nu-mi mai ia culorile deloc, îi dau curatare profunda apoi apare eroarea 5200.

4 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

Poate găsești rezolvarea aici:
https://ij.manual.canon/....../5200.html

| GeorgeSiia explică (pentru adryang78):

Aici am incercat, dar tot nu am rezolvat nimic.Multumesc!

| Suise a răspuns:

Bună. Din ce m-am uitat, aceasta eroare se refera la cartușe. Trebuie sa s ingi imprimanta, sa o deschizi și sa te uiți la fiecare cartuș în parte.
Aceasta eroare poate sa îți apară și dacă vrei sa printezi ceva și ai cartușul negru plin iar restul goale sau dacă cel negru este complet gol. Chiar dacă tu ai ceva de printat negru și poți sa printezi doar cu cartușele color (fără sa ai cerneala în cel negru) este posibil ca imprimanta sa îți dea aceasta eroare.
Eu am tot un Canon și am observat ca după terminarea cartușelor originale, atât negru cât și cel color, dacă le umplu eu, imprimanta nu îmi detectează ca ele sunt pline, ci îmi apare o eroare ca nu are cerneala. Asta nu e o problema pentru ca pot sa printez în continuare chiar și cu eroarea respectiva. Poți sa îți încarci cartușele chiar și la un magazin care se ocupa exact cu asa ceva, însă după mai multe încărcări nu o sa mai aibă aceeași calitate și trebuie sa cumperi altele originale.
Se pare ca imprimantele de la Canon sunt concepute sa funcționeze fără sa afișeze erori doar atunci când au cartușe originale (neacceptand sa fie reumplute, deși merge sa printezi doar ca îți afișează eroare)

| GeorgeSiia explică (pentru Suise):

Cartusele sunt pline, mai ales la culori pentru ca nu prea le-am folosit, dar cand fac curatare profunda, imi da eroarea de 5200 si nu ajunge culoare la imprimare, ca m-am uitat si acele furtunase mici nu au deloc vopsea prin ele.