| caponnnne a întrebat:

Buna seara,
Am o mare problema la un router wireless tp link wr340g,mai intai ma deconecta la 30, 40 de minute tin sa precizez ca folosesc o conexiune PPPoE acum pe langa asta
imi primeste mai putine pachete decat trimite! nu mi se incarca nici o pagina nk, l am resetat si din buton si din meniu...am facut din nou setarile... degeaba.
ping pe ip ul routerului 100% work
ping pe orice ip, site... 25 % lost.

e stricat sau gresesc undeva?

multzam celor ce ma pot ajuta

3 răspunsuri:
| ionutz03 a răspuns:

Daca ai reply cu 100% received in router, si pierdere de 25% cand iese din router( pentru ca practic asta face trece comanda mai departe de router) tind sa cred ca este o problema legata de furnizor.
Incearca sa pui cablul direct in pc sa faci de acolo conexiune pppoe si sa vezi daca e aceesi problema cu 25% lost la ping in www.
Eventual incearca si un ping in ip de site sa vezi daca acolo sunt pierderi de pachete. (ex: 173.194.35.182 ip google). Daca la ping in ip nu ai nici o pierdere e posibil sa fie de la dns-uri.

| caponnnne explică (pentru ionutz03):

Daca pun cablul direct in pc merge f bine, fara pierderi... nu stiu ce sa mai fac cu el sad

| ionutz03 a răspuns (pentru caponnnne):

Incearca si cu ping in ip-ul care ti l-am dat eu si vezi daca ai rely de 4 ori. E posibil ca prin router sa nu rezolve bine dns-ul si sa fie nevoie sa le completezi manual.