| FazekasErvin a întrebat:

Bună seara am o nevoie de ajutor pentru a formata un stick USB as vrea să știu cum îl fac să apară deoarece nu apare în my computer nici im disk management nu îl găsesc pentru cei care mă ajută cu instrucțiuni exacte și funcționale primește fundă.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Are ceva probleme. Ar trebui incercat pe alt computer, eventual unul cu Linux, Ubuntu.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ha,ha! HAHAHAHAHA! My Computer? Mizeria aia? In alta ordine de idei...
1. https://filehippo.com/download_hp_usb_disk_storage_format_tool/
2. https://www.partitionwizard.com/download.html
3. Multe succesuri!

| LPCTSTR a răspuns:

Pai, daca nu apare, fie este defect, fie portul este defect.
Daca primesti vreun semn cand il conectezi, dar nu apare, cel mai probabil stickul este defect sau Windows nu realizeaza.

| marinaru777 a răspuns:

E clar ca nu il vede usb ul, prima data incearca in alt pc sau laptop sa vezi daca e din stick sau din pc problema. Cand stickul este defect il vede ca RAW partition in disk manager dar tot trebuie sa il vada.
Sa verifici sa ai si toate driverele instalate in device manager. Portul usb il poti testa daca merge cu un mous sau altceva pe usb.

| FazekasErvin explică (pentru marinaru777):

Situatia este urmatoarea: Cand am introdus ieri stick-ul in pc ul meu mergea. Am incercat pa pun pe el cateva colaje cu muzica iar cand am intrat sa vad daca s-au copiat am vazut fereastra cu aceasta eroare ne stiind ce scrie deoarece era in engleza am dat x dupa care a dispatut. la un moment dat am reusit sa il fac sa reapara si cu ajutorul MiniTool Partition Wizard am incercat sa il reformatez si nu am reusit am incercat cu Hard disk Low level format tool dupa care a disparut si nu mai apare nici in This PC nici in device manager nu l-am vazut am incercat cu comand promt dar nu apar decat discurile pc-ului meu. am incercat in alt laptop si nu il vede.

| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Incearca alt port, eventual alt calculator

| Ionut73027 a răspuns:

Intri in Start.
Deschizi Command Prompt ca administrator.
In cmd scrii "diskpart"
Odata ce ti a deschis diskpart conectezi stick ul.
Scrii "list disk"
Dupa "Select disk x" x fiind stick ul tau.te uiti dupa GB si sigur iti dai seama care e.
Dupa:
-clean
-create partition primary
-format fs=fat32 quick
Si ar trebui sa apara in my computer. Daca nu reusesti ma contactezi si te revolv cu TeamViewer.