De descarcat poti descarca de pe orice fel de cont, dar numai de pe Administrator poti instala.
Mai incearca o data ca aici:
http://www.thewindowsclub.com/......-windows-7
daca nu reusesti, instaleaza Windows-ul si procedezi ca in link-ul respectiv(dar de data asta corect).
Eu am vrut sa restrictionez anumite programe, pentru ca el downloadeaza anumite chestii [mai exact downloadeaza "n" metine private ca sa le incerce pe toate.iar majoritatea nu necesita instalare, deci, ca am facut cont de admin si user limitat=0]. Problema mea in momentul acela nu era 'restrictionarea aplicatiilor' ci cum sa scot restrictionarea, pentru ca nu mai puteam folosi absolut nimic.nici internet explorer, nici google chrome, nici Y! M, nici system restore, nici group policy editor. absolut nimic.
Am inteles ce-ai facut, ai vrut sa restrictionezi numai pe cont de user, dar ai facut pe ambele conturi. Din pacate nu poti. Poti incerca sa repari Windows-ul ca sa nu mai pierzi timp cu instalarea drivre-lor, programe (sa iei totul de la inceput).
Din fericire nu a fost nevoie sa dau repair sau reinstall la windows, si dupa ce m-am gandit bine, in 5 minute am rezolvam problema, am scos toata restrictionarea de pe ambele conturi folosind o metoda simpla ^_^ oricum, multumesc horia pentru ca ai incercat sa ma ajuti.
Bine ca ai reusit. Cu placere.
anonim_4396 întreabă: