Daca ai decalare pe orizontala, atunci:
1. Alege pentru coala de hartie: A4
2. Regleaza marginile documentului de marime identica (stanga-dreapta)
3. Marcheaza pozele ca CENTRATE.
Daca ai pozele decalate vertical, atunci:
1. Verifica marimea header-ului ("capul" foii) sa fie identice ca marime. Atentie la numarul liniilor cuprinse, respectiv marimea (in puncte) a caracterelor
2. Verifica numarul de linii deasupra pozelor, precum si marimea (numarul de puncte) a caracterelor din linile superioare pozei (le poti marcca sile faci iden tice, de exemplu de 12 puncte).
Ce marime are pagina ta in Word?
Setarea default e Letter, dar noi folosim A4.
Mai umbla si la margini, sa nu depaseasca imaginea marginile paginii.
Foloseste functia Preview, ca sa vezi exact daca apare vreun decalaj.
Nu stim ce imprimanta ai, dar la cele mici, de birou, trebuie sa intorci tu pagina.
Deci nu pricep, în word ai 2 imagini puse ambele pe aceeași foaie, același rând. Dacă ele sunt prea mari și ai imaginea pe portret, încearcă să schimbi pe landscape, dar doar că asta înseamnă că imaginile pe pagină se vor întoarce invers în loc să stea pe verticala unei foi A4, vor sta pe orizontal. Dacă nu te deranjază așa.
Deși, stai, cred că de fapt întrebi altceva. Acum am recitit. Deci dacă tu vrei să scoți fiecare imagine pe câte o pagină și înțeleg eu bine?! Spui că în word par centrate, dar pe foaie când le scoți nu mai par?! Păi atunci cred că la imprimare acolo, pe undeva pe unde ai centrarea în pagină, dar cât și cât pe cât să-ți scoată imaginea, de acolo trebuie să o ajustezi ca să-ți iasă centrată și să se vadă pe toată foaia. Dar deci la imprimare.
Dacă nici așa nu merge, încearcă și tu să pui imaginea aia în paint și apoi să o salvezi ca o simplă imagine și deci nu ca un fișier word și vezi poate așa ai mai mult noroc.
Succes!