Multumesc mult pentru raspuns, asa cred si eu ca o sa mearga dar totusi mai astept sa vad daca mai este cineva de aceeasi parere.
Salut,
Ne poti oferi, te rugam, numarul tau de telefon, ca sa putem verifica si noi situatia?
O zi buna,
Orange Helper
Viteza pe care o am cu acest modem este de 15mb/s la testul de viteza, cu semnal full 4g, am sunat la Orange si mi s-a spus ca este in parametrii. mi s-a facut si o resetare de retea si rezultatul a fost la fel ceea ce dovedeste ca modemul este doar 4g si atat poate, am optat pentru un modem 4g+ pentru ca abonamentul actual este un 4g+... daca platesc un serviciu vreau sa beneficiez in totalitate de el. Probema este modemul, am facut comanda pentru modemul 4g+... sper sa se rezolve problema.
Salut,
Daca vrei sa te ajutam cu o verificare punctuala pentru abonamentul tau, avem nevoie de numarul de telefon aferent acestuia. Ni-l poti trimite intr-un mesaj privat, in cazul in care mai intampini probleme.
O zi buna,
Orange helper
Va multumesc mult pentru amabilitate. O sa revin cu o parere dupa ce o sa imi fie livrat noul modem. Poate mai intampina cineva aceasta problema si poate ii va fi de ajutor.