| Lora_6439 a întrebat:

Am si eu o problema: de foarte multe ori cand incerc sa intru pe o pagina de net (mai ales la TPU mi se intampla) imi apare o pagina unde imi spune: Oops! This link appears to be broken. Am sters cookies, cache si tot degeaba. Nu stiu ce sa ii mai fac si ma umple de nervi. Mentionez ca folosesc Internet Explorer 7 si Windows Vista si nu ma bate gandul sa le schimb.

Răspuns Câştigător
| iri a răspuns:

Ni se intampla la toti :-si mai ales cu TPU straight face Am incercat sa intru de pe 3 browser-uri si la fel face la toate, deci nu Internet Explorer-ul e de vina, ci site-ul, deci nu trebuie sa te bata gandul sa il schimbi happy

5 răspunsuri:
| xibalba a răspuns:

Opera e la fel de simplu ca explorer`ul, dar problema nu e la tine, e la site`urile care au destule probleme tehnice(inclusiv TPU).

| ralucaralu a răspuns:

Exact aceeasi problema am si eu. M-am saturat.De fiecare data cand intru oops the link...nu stiu ce se poate face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

TPU se blocheaza de vreo doua luniwinking nu inteleg de ce-l folosesti pe amaratul ala de explorer...eu prefer opera pentru ca are suport pentru o gramada de situri, dar cel mai bun pare a fi mozila firefox.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt probleme tehnice ale site-ului şi vor mai dura o perioadă scurtă de timp, după sărbători acest incovenient nu va ma fi.
Un pic de răbdare şi înţelegere.
Pa, pa.

| eye0pening a răspuns:

Si mie mi se intampla acelasi lucru...nu stiu care este motivul.