anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara! Am și eu un DVD player cu trayul blocat.L-am desfăcut și am văzut ca are cureaua uzata.L-am curățat și de praf. Aveți idee unde găsesc și eu o curea noua sau pe cineva din Ploiești care se pricepe sa repare DVD playere?

6 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Https://www.conexelectronic.ro/ro/

Masora cureaua si vezi ce gasesti pe site

| AwGenetix a răspuns:

In primul rand poti sa-i spui sertar linistit ca nu face vreo diferenta ca-i spui tray. Pe de alta parte, tehnologic vorbind e total depasit, si nu vad un electronist sa stea sa-ti repare tie un DVD player cat timp majoritatea zac la gunoi.

| Monst a răspuns (pentru AwGenetix):

In primul rând dacă vroiai sa dai un răspuns nu dădeai unul la misto. Poate pe unii încă ii mai interesează așa ca ștergeți răspunsul inutil.

| FantasyBoy a răspuns (pentru Monst):

Cam are dreptate @awgenetics, DVD e o tehnologie total depasita, nu este nici full-HD, are piese in miscare mecanica(lucru aiurea in anul 2021 pentru. un player audio/video), iar un aparat SH gasesti de la 30 de lei.

| AwGenetix a răspuns (pentru Monst):

Daca spui doar un lucru, nu neaparat sa spui "in primul rand". cand de fapt e unicul rand. si nu era la misto deloc. si-ar mai fi ceva, pe ultimul rand poate. e o diferenta mare sa te intereseze si sa ai discernamant.

| Monst a răspuns (pentru AwGenetix):

Ai vrut sa pari inteligent certandu-te singur.Hai du-te si canta la alta masa. Comentezi aiurea ca sa te aflii in treaba.