| Ion1231 a întrebat:

Buna seara! Am Sony xperia xa2 care se misca foarte greu, exista vreo metoda de a-l face sa mearga din nou bine? dar sa nu ajungem la resetarea acestuia pentru ca nu am unde sa fac backup pentru el. Ca sa stiti am facut ce mi-a recomandat telefonul... Am sters fisiere inutile, am sters aplicatii care nu le foloseam si am inchis notificarile la unele aplicatii care ma spamau.

8 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Aia e, iei altul.

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu prea ai ce sa ii face decât sa îl resetezi în speranță ca merge mai bine. Sau sa îl folosești doar pentru strictul necesar.

| NuCitescNotificari a răspuns:

Monteaza-i niste roti si o sa mearga foarte bine.

| omuletulofficial a răspuns:

Telefonul e foarte vechi si aplicatiile pe care le foloseste ii iau mult din RAM, din creireul lui. Schimba telefonul pentru a nu mai avea probleme. Sau foloseste-l strict pentru mesaje si apeluri...

| Ion1231 explică (pentru omuletulofficial):

Imi recomanzi te rog unul bun de preferat de la Sony?

| omuletulofficial a răspuns (pentru Ion1231):

Daca mergi la furnizorul tau de telefonie [Orange, Vodafone] iti pot recomanda ceva bun, iar la schimb sa dai telefonul vechi ca si reducere de pret big grin, iti pot face niste oferte mai bune decat ti-as putea recomanda eu.

| Ion1231 explică (pentru omuletulofficial):

Am inteles dar cand caut pe site-u furnizorului nu-mi gaseste nici un telefon de la Sony.

| Ion1231 explică (pentru Ion1231):

Am gasit, aparent era de la internetul meu