| Raluca2814994 a întrebat:

Buna seara, am un mouse de la Logitech, fara fir.
dar am pierdut usb-ul la mouse, unde se baga in calculator.
pot sa mai rezolv aceasta problema? sau sa arunc mouse-ul? laughing exista un adaptor ceva?

Răspuns Câştigător
| steffk a răspuns:

Nu trebuie sa arunci mouse-ul. Poti cumpara un receptor Unifying Receiver separat, care sa functioneze cu el. Acesta este un receptor universal care se poate folosi cu mai multe dispozitive Logitech. Tot ce trebuie sa faci este sa-l asociezi cu mouse-ul folosind aplicatia Logitech Unifying Software.

| steffk a răspuns (pentru Raluca2814994):

Da, este bun acesta. Inainte sa-l cumperi, iti recomand sa verifici daca mouse-ul tau este compatibil cu tehnologia Unifying. Majoritatea mouse-urilor Logitech recente sunt compatibile cu acest receiver, dar e bine sa te asiguri ca si modelul tau este compatibil. Poti verifica acest lucru pe site-ul Logitech sau in manualul mouse-ului. Daca este compatibil, receiver-ul va functiona perfect!

| Raluca2814994 explică (pentru steffk):

Te poti uita tu? te rog mult, eu nu stiu unde sa dau acolo la Logitech sa ma uit, iar cartea mouse-ului nu o mai am.
Mouse gaming wireless Logitech G PRO LightSpeed Hero 16K DPI, Negru

Bun, m-am uitat si nu am gasit nimic, asa ca am solicitat ajutorul de la suportul Logitech. Acesta a fost raspunsul agentului inainte sa inchida chat-ul laughing. Daca chiar iti doresti un receiver, va trebui sa le oferi seria si alte informatii, dar daca nu ai chef de asa ceva, mai bine ramai cu firul. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta. https://imgur.com/a/PzViY75

| Raluca2814994 explică (pentru steffk):

Esti genial si iti sunt recunascatoare enorm ca ti ai pierdut timpul, ca sa ma ajuti pe mine.
dar am gasit usb-ul acela, acum este totul ok, dar iti multumesc enorm pentru ajutor si pentru timpul tau pierdut ca sa ma ajuti pe mine, iti doresc tot binele din lume.

Ma bucur enorm ca ai gasit USB-ul si ca totul este acum in regula! A fost o placere sa te ajut, nu consider ca am pierdut timpul. Iti doresc si eu tot binele din lume!? bye!

8 răspunsuri:
| fundata32332 a răspuns:

Arunca-l draga mea, cele doua erau conectate prin cipul unic.

| Raluca2814994 explică (pentru fundata32332):

Cred ca uil mai tin ca are si fir laughing