| MariusSB a întrebat:

As avea si eu o intrebare.Ce Home Cinema imi recomandati.LG sau Samsung? Detin si un TV Samsung si un LG Cinema 3d.Am inteles de la cineva ca trebuie sa aiba aceiasi marca Home Cinema-ul si TV-ul...dar nu stiu cu precizie de ce...

Deci.ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Nu este obligatoriu.Se considera ca este mult mai compatibil daca au aceeasi marca.Eu am LG.Si sistemul si tv-ul.Tv este obisnuit, nu smart.Nu am probleme cu niciunul din ele. Functioneaza perfect.

| MariusSB explică (pentru darrio2007):

Si de exemplu cu acel Home cinema poti "sustine" o petrecere? Adica se aude tare..bass alea alea?

| darrio2007 a răspuns (pentru MariusSB):

Da.Nu poti tine volumul la 40.Nici daca tipi in ureche nu te auzi.Este maximul.

| MariusSB explică (pentru darrio2007):

Ok.Multumesc mult.O sa merg pe LG atunci!

| darrio2007 a răspuns (pentru MariusSB):

Cu placere.

7 răspunsuri:
| Utilizator1234 a răspuns:

Sa inteleg si eu mai intai: tu vrei home-cinema ca sa asculti muzica? Ca fapt divers, cu prostiile alea din Altex sau Flanco vei avea doar un semi-surround si ceva bass redat prost, nimic mai mult (cand vine vorba de filme desigur). Un home-cinema decent se construieste dintr-un receiver multicanal si un sistem 5.1 de incinte pasive.

| mariusmorariu a răspuns:

Samsung este mai experimentat in asa ceva. Dar nu conteza ce home cinema pui nu are treaba tv cu home cinema mufarea e aceeasi http://bit.ly/1eqUURY

| InnaNina a răspuns:

Eu zic Samsung