| Hasss a întrebat:

Buna seara as dori sa fac un upgrade la pc
vreau sa achizitionez o placa video si o sursa
eu am urmatoarea configuratie :
Procesor amd anthlon II x3 450 3.20 ghz
Placa de Baza MSI GF615M-P33 V2 (MS-7597)
Placa Video sapphire ati radeon 5450 1 gb 64 bits ddr3
Hard-Disk : 500 gb 7200 rpm, 16 mb Western Digital
Carcasa : Delux mt375
Sursa : este cea care o primesc la carcasa are 450 w (delux cred)

http://www.pcgarage.ro/surse/sirtec-high-power/element-p lus-400w/

http://www.pcgarage.ro/......128-bit-1/
se va simti vreo schimbare daca am alta sursa? adica cu ce e mai buna asta decat a mea eu doresc sa schimb sursa din cauza ca a inceput sa faca galagie intr-un hal nebunesc. cand il aprind face galagie apoi dupa ce se incarca windowsul numai face galagie si mi-e frica sa nu faca poc :P
placa video va fi mai buna in gamming?
si cele 2 ventilatoare se vor simti adica va fi mai rece pc-ul?

placa mea de baza are pci-e expre x16 versiunea 1.0 chipset

• NVIDIA® GeForce 7025 & nForce 630a

si placa video are pci-e expres 3.0
am citit pe unele forumuri ca vor fi incompatibilitati (asa este?) si rezolvarea lor se va face doar cu un update de bios...
cea ce nu voi face pt nimic :D
alti spun ca la placile de baza cu 1.0 pci-e expre si cu chipset nforce nu vor fi probleme doar la cele cu via chipset deci :-j?
lamuriti-ma si pe mine cum e treaba cu pci-e expre 1.0 si 3.0 ce diferente sunt etc.

multumesc pentru raspunsuri

Răspuns Câştigător
| Me2 a răspuns:

Da ar fi bine sa sursa cu sirtecu acela de 400 w, sursa inclusa in carcasa e de neincredere si daca vor fi caderi de tensiune se poate arde...sii cum n'are protectii poate sa duca si restul sistemului cu ea, deci da ..mai bine cumperi sursa aia sirtec, foarte calitativa la cat costa
Da, in gaming se va simti o diferenta enorma de la hd 5450 la 7750, sunt multe jocuri care nu le poti juca cu 5450 dar care merg pe high-ultra cu 7750
Pci'express 1.0, 2.0... toate sunt pci'express, placa video va merge fara probleme. Si eu am placa video cu pci express 3.0 pe placa de baza cu pci express 2.0 si merge fara probleme

0 răspunsuri: