| Andrew9555 a întrebat:

As dori sa intreb pe cine are si a testat mai mult Galaxy S4 daca chiar se merita trecerea la acesta avand in vedere ca in prezent eu detin un S3.
Mai exact as dori sa stiu daca chiar are imbunatatiri considerabile (nu ma refer aici la tonele de software bagate in S4) ci la partea hardware si partea practica.
Tine bateria mai mult ca la S3? Daca da, cu cat?
Este displayul mai bun, (mai bun normal ca este doar are 1080p ) insa chiar este o diferenta sesizabila?
Se incinge excesiv?
Are prea mult lag (foarte multa lume se plange de acest lucru)?
Difuzorul este mai bun, mai clar si mai puternic, redand suntele cu mai mare fidelitate?
Si ultima intrebare: Se vede rezonabil afara (nu zic in bataia soarelui ca probabil acolo nici un smartphone nu se descurca excelent) insa se vede mai bine decat la S3 daca de exemplu scrii un mesaj pe strada in jurul orei 12 dupa amiaza?

Imi cer scuze daca am pus prea multe intrebari insa S4 costa ceva si vreau sa stiu daca chiar merita sa cheltuiesc banii sau mai bine sa astept pana la aparitia viitorului S5. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| supermamici a răspuns:

Cateva raspunsuri la intrebarile tale cred ca gasesti aici, vezi ultimele 3 articole despre s4

http://timez.ro/category/electro-it/telefonie/

2 răspunsuri:
| supermamici a răspuns:

Daca ai de gand sa cumperi un telefon atat de scump, intr-adevar costa cat un laptop, atunci s4 este o alegere buna, intrucat in cazul telefoanelor foarte scumpe, din gama premium iti ofera cel mai mult pentru fiecare leu. Daca esti fan iphone sau HTC sau iti place mai mult design-ul atunci vei plati pentru brand nu pentru procesor, nu pentru camera foto... este alegerea ta, ce conteaza mai mult: sa platesti performanta sau sa platesti designul / brandul, toate sunt importante.

| nyteshade1797 a răspuns:

E destul de bun si S3. Asteapta S5.