S3 e aproape 2000 de lei(500euro) si e singurul care ar merita sa il iei dintre astea...totusi eu zic sa astepti o luna-2 pana intra pe piata galaxy s4
Daca nu esti in Romania atunci cumpara telefon de acolo de unde esti tu ca sigur este mai ieftin ca in romania.Cred ca Romania practica cele mai ridicate preturi de peste tot.Asa ca nu mai cauta sa cumperi ceva din Romania ca nu cred ca se merita. Apoi in Romania gasesti tot felul de copii replici bla bla asa ca poti lua si teapa.
Scuze dar nici eu nu sint in Romania asa ca nu stiu preturile de prin magazine.Dar asa din ce vad pe aici a spun oamenii mi-am dat seama ca in Romania sint mult mai scumpe decit unde sint eu.Nokia lumia stiu pe cineva care are.Ce sa zic e ok merge.Acum depinde si ce vrei sa faci cu acel telefon.Nokia are windows pe el iar Samsung are android. Daca e so luam asa orice telefon este bun daca il folosesti ca si telefon. Daca esti afara atunci cauta pe www.ebay.com si acolo vei gasi tot ce vrei si ce nu vrei, si preturi si caracterisitici si de toate.
@narcis2007 nu pot astepta ca taicomeo merge sambata in Romania si sta o saptamana.si vreau sa il ieau acum. ce imi sfatuiti? in afara de s3? poate unu mai ieftin?(asa il conving mai usor pentru urmatoru) ce ziceti de LG l9?
LG l9 e destul de bun si e in jur de 1200 lei..nu e la fel de rapid ca un s2(care e 1400 lei) dar bateria te tine mai mult
Floryn9 întreabă:
catalin19999 întreabă:
mernush întreabă: