Buna si tie. Folia Alien Surface este cea mai buna folie pe care am avut-o vreodata si iti pot spune din experienta mea cu celelalte folii ca nici una nu se ridica la nivelul foliei iShield. Din cate imi dau seama problema a tine a fost ca nu ai citit instructiunile de aplicare pentru ca acolo se specifica clar ca trebuie lasat deoparte telefonul 24 de ore pentru a permite lichidului sa se usuce in intregime si abia dupa cam 2 zile folia va deveni neteda si se va aseza perfect pe telefon. Toate bulele se elimina singure dupa 24 de ore, asa s-a intamplat si la mine exact cum spun si ei in instructiuni. Decupajul pentru sim poti sa-l iei jos sau poti sa-l tii, eu l-am tinut pentru ca n-am de ce umbla la el si imi protejeaza si partea aia de laterale asa. Daca nu ti-ai pus-o bine sau ai dat-o jos si n-o mai poti aplica, iti dau un pont: scrie-le celor de la ishield un e-mail si spune-le ce s-a intamplat si poate te vor ajuta. Eu am avut nevoie de garantie anul trecut pentru un 3GS si mi-au inlocuit folia fara probleme.
Andrei1124 întreabă: