| florin1979 a întrebat:

cam odata la o saptamana 2 saptamani, tastatura o ia razna! cand scriu pe mess, scrie lucruri indescifrabile! ce sa aiba? inceput de sfarsit?hee hee. antivirus am norton 360, am si antikeylogger, advanced sistem care, deci sistemul e teoretic protejat! nu merge decat la un nou restart ce implica si scoaterea si bagarea mufei la loc. pracitc, ledurile ei nu se aprind, parca nu ar primi curent!

Răspuns Câştigător
| Mickulash a răspuns:

Incearca sa nu mai folosesti antikeylogger o vreme.este posibil sa aiba ceva interferente cu antivirusul.

1 răspuns:
| andreeamitoi a răspuns:

Pai, nu pot sa-ti spun decat ca daca ai mai multe antivirusuri pe care le-ai downloadat free de pe internet nu o sa faca decat sa-ti mamance memoria pentru ca nu protejeaza de loc! Daca vrei protectie adevarata contra virusilor cumpara ceva sau, mai bine nu le folosi pe astea free. Mie si varului meu n-i s-a intamplat acelasi lucru: antivirusuri free de pe net -> calculator stricat, praf; nici un anti virus-> supravietuieste laughing; varianta full-> am f putini virusi. Stiu ca nu ti-am raspuns la intrebare dar chiar cred ca aveai nevoie sa stii asta happy