Nici eu nu mai folosesc Facebook, deci nu sunt la curent cu noutățile & modificările din ultimii ani. Am aruncat acum o privire, din curiozitate.
Din primele observatii,
dacă ignori cererile de prietenie primite (nici nu le accepti, nici nu le respingi) numărul urmaritorilor actuali se păstrează (dacă contul de Facebook e activ, și nu se razgandesc in privinta cererii de prietenie și o șterg).
Adică,
1 cerere de prietenie acceptată = 1 urmaritor în minus.
Urmaritori pe Facebook poti avea asa:
Varianta 1:
Setezi sa primesti cereri de prietenie doar de la prietenii prietenilor si restul necunoscuților, daca sunt interesati de postările tale, apasă butonul "Urmarește"
( activat din setari "Cine mă poate urmări" ---> alegi: "Toată lumea"
Umbli puțin din "Setări" și la "Notificări despre postarile publice" (poti primi notificari atunci cand cei cu care nu te-ai împrietenit incep sa te urmarească si să aprecieze sau să adauge comentarii --> bifezi "Toata lumea"
Varianta 2:
Cand ai atins numarul maxim de prieteni (parca, 5000) restul iti pot doar urmari postările (dacă sunt interesați)
Dacă vrei să aduni urmăritori, trebuie să te dedici Facebook-ului 100%, fiindcă fără noutăti zilnice, interesante, pe placul lor, urmăritorii se pot "dezabona".
FB-ul nu merge cu urmatori cu este instagramul, aici este alegerea fiecarui prieten daca vrea sa te urmareasca sau nu, si cum prieteni noi nu ai....nici nu starnesti interes ca sa fii urmarit.
"...și știți ca dacă ștergeți cereri de prietenie sau nu le acceptați se adaugă la urmăritori..."
Nu mai e așa... Cei șterși nu mai "trec" automat la urmăritori. Ce zici tu, a fost cândva...
Aa, mersi ca mai lămurit, dar cum e acum ca numai știu? Cum se adaugă la urmăritori
Nici eu nu mai folosesc Facebook, deci nu sunt la curent cu noutățile & modificările din ultimii ani. Am aruncat acum o privire, din curiozitate.
Din primele observatii,
dacă ignori cererile de prietenie primite (nici nu le accepti, nici nu le respingi) numărul urmaritorilor actuali se păstrează (dacă contul de Facebook e activ, și nu se razgandesc in privinta cererii de prietenie și o șterg).
Adică,
1 cerere de prietenie acceptată = 1 urmaritor în minus.
Urmaritori pe Facebook poti avea asa:
Varianta 1:
Setezi sa primesti cereri de prietenie doar de la prietenii prietenilor si restul necunoscuților, daca sunt interesati de postările tale, apasă butonul "Urmarește"
( activat din setari "Cine mă poate urmări" ---> alegi: "Toată lumea"
Umbli puțin din "Setări" și la "Notificări despre postarile publice" (poti primi notificari atunci cand cei cu care nu te-ai împrietenit incep sa te urmarească si să aprecieze sau să adauge comentarii --> bifezi "Toata lumea"
Varianta 2:
Cand ai atins numarul maxim de prieteni (parca, 5000) restul iti pot doar urmari postările (dacă sunt interesați)
Dacă vrei să aduni urmăritori, trebuie să te dedici Facebook-ului 100%, fiindcă fără noutăti zilnice, interesante, pe placul lor, urmăritorii se pot "dezabona".
Era regula ca aia care îți dau cerere sa fie la urmăritori? Ce mișto, în cazul asta nici eu nu înțeleg de ce nu am 1000 de urmăritori
Daa, dacă nu le accepți sau le lași asa se adaugă la urmăritori? Trebuie sa îți pui urmăritorii pe public
Lofot întreabă: