Te pricepi la electronica? nu cred. nu poti sa-l modezi tu. trebuie sa il duci la cineva care stie. se pune un *** de cip in el.
Deci fii atent! Te duci la System Settings sa vezi ce versiune ai daca este mai mare de 6.39 nu poti, dar daca este mai mica sau 6.39 intra pe http://pspcustomfirmware.com/psp-custom-firmware-6-39-pro-b8.htm il descarci si instalezi pe PSP in folderul Game din PSP. Insa repet daca ai mai mare nu merge daca ai mai mica dai un reply caci daca e mai mica trebuie ceva. Insa te ajut tu spune-mi cat ai la versiune.
Ce folder trebuie sa pun in PSP? Daca merge iti dau funda! Am versiunea 6.39.Si am intrat de pe PC in PSP apoi in Memory Stick si imi lipseste folderul GAME.Ce trebuie sa fac? Am card de memorie de 16 GB.Te rog!
Unde mai exact in Unirii? Ca as da o fuga pana acolo saptamana viitoare. Daca nu merge sa-l modez eu.De prin septembrie 2011 vroiam sal modez. ca sa imi mearga UFC Undisputed 2010 petru ca in magazine nu l-am gasit.
Pai ti-am zis il faci in PSP/Game si pui acolo folderul descarcat. Apoi il deconectezi (PSP-ul de calculator) si intri la GAME. Trebuie sa-ti mearga adica si mie imi merge!
Imi zice Corrupted Data. Lasa o sa merg in Unirea unde a zis Minnie.Mersii oricum!
Si eu incerc asta si versiunea 6.00
Dar altceva, de exemplu sa fac ce cauti si tu la intrebare nu stiu!
Minea_Alin_1999 întreabă: