| DenisL a întrebat:

Buna seara!
De 2 luni fac cost suplimentar la Orange prin playtheque care nu știu ce este va rog sa mă ajutati

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ia legătura cu cei de la Orange și întreabă cum să blochezi asta. Există un site web numit playtheque.com, care a fost semnalat pentru potențiale riscuri de securitate și este considerat nesigur de unii recenzenți. Pare legat de jocurile online sau media, dar necesită prudență din cauza reputației sale neclare și a scorului scăzut de încredere. Fii atent când interacționezi cu site-uri web necunoscute sub acest nume​(ScamAdviser).

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Uitasem: daca nu poti sa scapi mai este o solutie: sterge contul de Google si orice cont ai in telefon si apoi da-i factory reset.

| Mihay2023 a răspuns:

Te-ai abonat din greseala prin SMS, si iti ia bani lunar fara sa faci nimic, trebuie sa gasesti mesajul si sa trimiti STOP la numarul de telefon care scrie acolo, altfel nu stiu daca poti scapa, poate daca inchizi abonamentul si faci altul nou. Am patit-o si eu la telefoanele copiilor.

| IP815723 a răspuns:

Sunati la nr 0318262751 si urmati pasii robotului pentru dezabonare.Am aflat acest numar sunand la Orange. Succes!