Daca ai laptop bagati windows 7 home premium este foarte bun pentru laptop(stiu pentru ca si eu il am pe laptop, poti incerca si 8(eu il am pe pc s i este foarte rapid indiferent de cereinte,iit trebuie un gb minim),incearca sa dai upgrade la bios dar nu cred ca-ti va face pc mai rapid,incearca diverse programe de curaatat,,mai in cearca sa cureti hardul C: aaa si inca ceva repara erorile din pc cu acest program windows repair si modifica progrmaele mesenger,etc, daca nu stii run->mersi config->startup si deselectezi ce nu e important, defragmenteaza partitia C: dupa orice instalare, dezinstalare. intra windows uptade si cauti noi uptade-uri si le instalezi si inlocieste driverele cu unele noi descarcale de pe net daca ai nevoie imi lasi mesaj si te ma ajut, acum nu-mi mai aduc aminte funda plz
Nu e laptop, e desktop. Nu mai merge deloc acum. Luni il duc la reparat. Nu imi mai da imagine. Poate s-a dus placa video. Om vedea. Multumesc mult!
Deci era de la placa video, oricum daca o sa-ti mearga greu incearaca ce am preicizat mai sus, aceste chestii sunt foarte folositoare, sper sa te fi ajutat, Succes
Gata! Caz elucidat. De la placa video nu e. Placa video e ok, nu aveam imagine pentru ca am un hamster care mi-a evadat si mi-a mancat cablul de conexiune cu monitorul. Am fost cu el la reparat si se pare ca HDD-ul moare usor, usor. Solutia: De schimbat HDD-ul.
Bafta!
Imi lasi mesaj cu id tau si te ajut nu ma last sa ti scriu niste linkuri si te ma ajut pe mess
Salut. cred ca ai calculatorul foarte virusat sau ai putini mb ram... iti trebuie macar 2 gb ram sa iti mearga windows 7 bine..bafta
Eu cred ca nu te-ai uitat la configuratia lui.