| teodor330 a întrebat:

Detin o tableta Asus MemoPad de 7". In ultimul timp, de fiecare data cand o pun la incarcat se aude un zgomot ciudat, un bazait. Nu stiu sigur daca acesta se aude din priza sau de la stecher, dar in ciuda faptului ca am incercat sa intorc stecherul, sa il pun cu sau fara prelungitor, in alte prize, si am incercat PANA SI IN ALTA CASA, de fiecare data rezultatul este acelasi! Imi puteti spune motivul, daca este normal sau daca trebuie sa o trimit la service?

Multumesc anticipat,
Teodor

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Verifică mai atent de unde vine acel zgomot. dacă vine de la încărcător sau de la tabletă. dacă e de la încărcător atunci trebuie să achizționezi un altul. dacă se aude din tableta e treaba de service.Succes

| teodor330 explică (pentru DeyCj):

Sunetul se aude din incarcator, deoarece am incercat sa o incarc la calculator prin mufa USB si nu se aude nimic. Avand in vedere faptul ca in ciuda zgomotelor, tableta se incarca, crezi ca este vreo problema daca il mai utilizez pana voi cumpara unul nou? De unde pot cumpara incarcatorul pentru aceasta original si nou? Daca incarcatorul nu ar fi original crezi ca i-ar afecta garantia? Multumesc!

| DeyCj a răspuns (pentru teodor330):

Daca se auda așa ca un ponet în surdină sau ca și cum ar face scurtcircuit, recomand mai fine pe USB că de se străpunge rezistența ce ține loc de transformator rișiti să îți arzi tableta că va fi tranzitată brusc de 220V.Probabil că de acolo e și zgolotul ăla.
Încărcătoare de aici:
http://www.doctor-laptop.ro/......FHD10.html
Grăbește-te că e stoc limitat.
sau încearca și aici
http://www.accesorii-laptop.ro/......or-laptop/
Succes

6 răspunsuri:
| TheSoldier a răspuns:

Cumpara-ti alt incarcator.

| Elynad a răspuns:

Unele zgomote sunt normale, inerente aproape: tiuitul (12-16 KHz) si frecventa de 50 Hz.
Nu sunt normale zgomotele de scanteie, de arc electric, etc.
Daca incarcatorul nu se incalzeste excesiv, nu cred ca sunt probleme.
Daca vei cumpara altul, posibil sa fie si mai prost...