| soloangel01 a întrebat:

Este cineva care se pricepe cat de cat in domeniul FTP? Eu am instalat Total Commander (Filezilla imi dadea eroare) si am vazut niste tutoriale pe net dar nu am inteles niste chestii. Nu imi dau seama cum urc fisiere pe internet, pe ce site-uri sa le urc si cum fac un cont pe acele site-uri. Va rog mult sa ma ajutati! Multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| danmunteanu84 a răspuns:

Pai ai site-ul pe care vrei sa urci fisiere.Pentru acces la acel site, ai nevoie de un User si o Parola. De ex, in Total Commander, in panoul din stanga apesi Ctrl + N (deschide conexiunea noua), acolo te intreaba la ce server FTP vrei sa te conectezi. Scrii adresa, dai enter, si apoi te intreaba Userul si apoi parola. Daca le-ai introdus corect, te-ai conectat la acel Server FTP (adica la calculatorul remote). Sa zicem ca esti conectat la server in panoul din stanga. SI apoi, te muti cu Tab in panoul din dreapta din Total Commander, si de acolo cauti fisierele pe care vrei sa le incarci pe server. Dupa ce le-ai gasit, le selectezi (ex. Imagine.jpg) si apesi F5 (sau folosesti butoanele de jos). ASta va copia fisierul in stanga, adica pe serverul FTP. Sper ca te ajuta.

| soloangel01 explică (pentru danmunteanu84):

Ma ajuta dar tot nu inteleg ce site sa scriu si de unde naiba fac rost de user si parola! Intru pe un site de gazduire normal (in browser, pe http) si imi fac acel cont?

2 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Am uplodat si eu o vreme tot prin el fisiere da acum 2, 3 ani, pai el are cateva servere de gen wap-upload acolo te loghezi si uplodezi simplu, sus parca are cateva servere importante, pai prima oara isi faci cont pe un server de upload gen hot files dar si fata el pe hot files rupi netul, asta e bun daca uplodezi mult si pe mai multe site urii