Back-up la poze se face de pe card-ul de memorie SD pe PC.
Pe card-ul SD se face backup-ul sistemului, inclusiv setarile, fara pozele din memorie.
Deci, pozele trebuie cautate pe cardul de memorie, eventual bagat cu un cititor de card in PC.
Eo rablă de telefon, te duci inapoi in servis cu el si le spui celor care l au reparat ca mai are o defectiune, sa te ajute ei sa restaurezi poze, asa e daca nu ai card de memorie in telefon, si daca te grăbesti sa cumperi orice bombă de telefon fara a studia atent piata, sa u sa ceri sfatul cuiva care stie totul despre telefoane si i ti poate recomanda un telefon bun, cei ce vind telefoanele astea Allview nu au niciun interes sa te avertizeze ca telefonul este un rebut, un rahat, l ai cumpărat nou? Sau second hand. Nimeni nu te va putea ajuta in afara de cei din servis.
Telefonul e nou, luat cu reducere de voucher de 180 lei. În orice caz, am cerut negație la service și posibilitatea de a alege alt telefon. Problema va rămâne când vom dori să recuperăm datele. Ca backup nu mă refeream la SD (pe care nu îl avem) ci la backup-urile în cloud, pe care le-am văzut salvate în Google drive. Cu SD sau fără, smartphone-ul restaurează singur datele, dar doar ultimul backup. Mă gândeam că trebuie să poată fi restaurate cumva și selectiv aceste backup-uri (ex: nu cel din noiembrie, ci cel din mai)
Rabla nu a fost aleasă de mine sau fratele meu, ci de titularul abonamentului. Eu m-am ales cu un Philips cu aceleași specificații pe parte de cpu și memorie, telefon decent.