Hey, fa asa:
Intra pe Facebook, apasa pe cele 3 linii din dreapta sus, dai in jos apoi dai pe,, Setting&Privacy,,, apesi pe,, Settings,, apoi pe,, Security and login,, si o sa ti apara,, where you're login in,, si acolo o sa ti arate toate dispozitivele ce s-au conectat adică o sa iti spună modelul lor. Poate asta te-ar ajuta sa iti dai seama cine ar fi. Apoi recomand sa iti schimbi parola si sa te deconectezi de pe toate dispozitivele dupa schimbare
Schimba parola si pune una foarte lunga cu litere si cifre amestecate din cel putin 10-15 litere.
Nu uita sa o scrii undeva ca sa nu o uiti si sa nu o spui niciodata, nimanui!
Cred ca este un bug de la ei, o fi eroare, nu stiu...
La mine am patit asa pentru ca un prieten imi stia parola si voia sa afle pe cine am la prietene ( aveam cont privat)IN ORI CE CAZ...SA NU DAI NIMANUI PAROLA
Tocmai ca nu am dat nimanui parola! Asta e ciudat, nu stiu ce s-a intamplat......ciudat! Acum am schimbat parola eu la setari, sper sa mearga!
Parola se poate afla si din browserul ce-l foloseti. Daca ai dat cuiva priceput, timp de 2-3 minute telefonul, este super de ajuns ca sa-ti afle parola chiar facandu-se ca se uita la altceva. Si daca ai si pe PC si ai lasat pe cineva este si mai usor. Eu iti aflu parola in cateva zeci de secunde.
Nu am cui sa ii dau telefonul ori laptopul! Am umblat doar eu pe el nu am prieteni!
Atunci sunt numai incercari. E bine ca si schimbat parola!
Unii ziceau ca sunt bug-uri sau Facebook face verificari....nu stiu ce sa mai cred...
Au fost ceva probleme si cu Google si Youtube. Se poate dar eu n-am patit asa ceva. Daca este bug se manifesta la toata lumea. Verificari? Se poate!
Daaaa, am auzit si de Google si YouTube! Ce sa mai zic, social media a luat-o razna
Si cand ma gandesc ca unii nu au Facebook si conturi pe toate retelele astea zic ce bine e de ei, no stress pe bune...
Da, da! Ai dreptate! Si cand te gandesti ca unii sunt tineri si n-au Facebook in comparatie cu mine care am peste 60 de ani... Altul ar zice: ce-mi trebuie mie la batranete?
UnchiulRamiz întreabă: