Pentru poarta sau usa (la distanta) se foloseste interfon cu camera video (video-interfon).
Nu se vrea interfon cu video. Așa ca vreau să pun eu la vizor. Aveți ce să îmi recomandați? Este legal, m-am interesat atâta timp cat nu public imaginile sau nu le arăt pentru defăimare.
Daca nu vor vizor obisnuit (de usa), ci unul electronic, atunci poti folosi un sistem de interfon obisnuit (pentru sunet), iar o camera web s-ar putea folosi cu conectare usb la un calculator /laptop /tableta etc. De asemenea, pentru video se poate folosi si o camera analogica conectata la un monitor /televizor cu intrare RCA sau Euroscart.
Eu vorbesc strict despre ușa mea, nu mă interesează de ușă celorlalți. Vreau un vizor care să fie și audio și video ca să pot vedea cine e la ușă când sună sau dacă se întâmplă ceva la mine la ușă ( am o nebună pe scară care pune cârpe cu foc pe la uși și nu pot demonstra ca o face decât dacă pun un vizor de genul ca să mă pot duce la poliție să o reclam).
Daca-ti pune cineva "carpa cu foc" la usa si vrei sa demonstrezi acest lucru, atunci un vizor NU ESTE SUFICIENT!
Pentru a demonstra o asemenea fapta, ai nevoie de un sistem de supraveghere video, cu cel putin 2 camere infrarosu ascunse + microfoane!
Pentru montarea corect-functionala a unui aemenea sistem trebuie sa apelezi la o firma specializata, preferabil detectivi particulari (ceea ce este costisitoare).
Un simplu vizor (optic) de usa costa doar cca. 10+20 lei + montarea (gaurirea usii).
Antonia_Mocanu_1995 întreabă: