| Hasss a întrebat:

buna seara la toti :) am o intrebare importanta :P
am acest sistem genius 5050 v2 http://www.emag.ro/......1730974100 si vreau sa intreb daca il dau pe la volumul 25(din 30) pe -5 bass si +5 la toti sateliti se intampla ceva? se poate arde? imi place foarte mult cum se aude dar prea mult bas si la -5 :( iubesc basul si mereu mi-am dorit ceva cu bas mult dar cred ca mi-am dorit prea mult acest lucru :)) eu ascult la volumul 20 -5 bas si +5 satelitii si nu s-a intamplat nimic pana acum :P are 3 luni
dar vreau sa intreb asa pentru ca vreau sa fac niste petreceri cu el si nas vrea sal ard cand imi e lumea mai draga

raspunsul cel mai bun=funda! hai ca nu e greu :)

2 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Acel volum este orientativ. În absenţa unui indicator de semnal ( VU-metru ) nu ai cum să-ti dai seama de nivelul real al semnalului. La un semnal uşor supramodulat se depăşeşte puterea maximă suportată şi se pot arde liniştit boxele şi nu numai.

| Broadband a răspuns:

Daca nu se aude cu distorsionari nu ai de ce sa-ti faci griji
parca volumul e pana la 30 il ti si tu pe la 28 asa sa fi sigur ca nu arzi nimic, nu prea se ard ele asa usor daca stii sa umbli cu ele...io am avut un genius 5000 la un banchet in scoala cam 10 ore la maxim si nu s-a intamplat nimic