| Hasss a întrebat:

Buna seara la toti RASPUNDETI VA ROGGGGG vreau sa trec pe windows 7 64 bits de la xp sp2 64 bits crede-tica se merita? calculatorul are 2 luni (aproape) deci e nou si mereu cand vreau sa bag windows 7 mi-e frica sa nu am probleme cu driverele mai ales de la placa video pe cd-ul de la placa video scrie ca suporta (7/xp/vista only) versiunea este 8.821
voi avea probleme? sa nu-mi ziceti ca sa downloadez dupa site-ul original ca n-am chef sa iau alt driver deci PLZZZZZZ raspundeti
dar pe cd-ul de la placa de baza nu scrie nimica doar drivers & utilites si atat

Procesor : AMD Athlon II X3 450 Triple Core, 3200MHz, socket AM3,

Motherboard : MSI GF615M-P33, socket AM3

Ram: 4 Gb Ram

Hard-Disk :500 gb 7200 rpm, 16mb Western Digital

DVD+/-RW

Video Card : Ati 5450 Shappire 1 gb dd3

plz raspundeti va rog din tot sufletul meu happy va dau funda
am bagat windows 7 64 bits in virtual machine si merge foarte bine happy mie imi va merge bine? mai bine ca xp? sau mai prost?

RASPUNDETI!

3 răspunsuri:
| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Treci pe win7 cat de repede poti happy Merge impecabil. Poti trece chiar pe win8 daca vrei. De la win vista nu prea mai sunt probleme cu driverele.

| Adryan657 a răspuns:

Salut
merita sa te "muti" pe windows 7
uite aici http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx driver pentru placa ta video pentru windows 7 pe 64 de biti.da va merge de minune fata de batranul XP
sper ca te'am ajutat

| minimihai a răspuns:

Nu ai nici o treaba cu driverele w7 le are incluse