| DJMryo a întrebat:

Buna seara, ma poate ajuta cineva sa pun sistemul original la HTC one (dual sim) sau un tutorial unde multi ai putut, tot caut si incerc de 2 zile si nu reusesc.

8 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Eu m-am chinuit cateva luni (nu zilnic, dar cam o data pe saptamana tot cautam) sa imi pun inapoi OS-ul stock pe HTC one, pentru ca dupa un custom rom nu mai gaseam seriile si nimic in el, erau sterse toate si nu stiam care varianta de OS sa o pun... Trebuie sa cauti varianta care e pentru telefonul tau. In primul rand sa stii exact acele serii ale telefonului, lucru complicat, l-am si brickuit de cateva ori si am crezut ca nu il mai pot pune pe picioare, eu zic sa-l lasi asa, nu merita efortul... Cauta un custom care sa iti placa si lasa-l. E greu si iti mananca o gramada de timp, asta daca ai norocul sa gasesti varianta de stock pentru seria telefonului tau.

| DJMryo explică (pentru CuriousStuff):

Pai al meu nu mai trece de bootloader
este blocat de asta caut si eu am facut brick ca nu am fost destul de atent.

| CuriousStuff a răspuns (pentru DJMryo):

Daca ai custom recovery poti sa instalezi un custom rom... Daca l-ai brickuit si nu ai cunostinte, doar cu multe incercari si noroc il mai poti face, cauta tutoriale, chiar nu mai stiu cum l-am facut pe al meu, de asta zis ca trebuie noroc, ca habar nu aveam ce faceam acolo...

Off greu, daca stiam de la inceput nu mai faceam, acum nu mai am nici un sistem pe el si cand incerc sa il pun pe cel original da eroare signature verify fail.

Salut,am reusit happy am pus sistemul original. Era brickuit dar i-am prins smecheria.Cam complicat fata de ceilanti producatori de smartphon-uri.

| CuriousStuff a răspuns (pentru DJMryo):

Felicitari... Dupa toata experienta asta am zis ca nu o sa-mi mai rootez niciodata telefoanele. Mai bine le las in pace. laughing

laughing eu nu ma pot abtine laughing