Dom'le, nu-l putem diagnostica prin internet.
Reinstaleaza Windowsul de la zero si daca face figuri dup-aia poate fi de la hardware. Dar de multe ori e de la software: ori ai fost infectat cu un miner de cripto, ori ai instalat fara sa-ti dai seama spyware/adware, ori ai instalat un driver gresit, etc., posibilitatile de a-l ruina prin software sunt multe.
A, da, un test rapid: cu https://crystalmark.info/en/software/crystaldiskinfo/ testeaza starea fiecarui disc. Nu dureaza mult. Pentru SSD-uri iti apare procentajul care a mai ramas bun, iar pentru HDD-uri iti zice daca discul e pe cale de duca.
Daca SSD-urile au scăzut sub 85%, micsoreaza partitiile, sa ramana nealocat mai mult decat procentajul care s-a dus.
De exemplu, daca SSD-ul a scăzut la 70%, atunci lasa 40% din el nealocat.
SSD-ul principal pe care este si Windows-ul instalat este la 96% Health, ssd spare blocks 100%, failures none, warnings none, overall : Healthy, temperature : 24 C/75 F iar spatiul lui este plin cam in proportie de 50%-60%
Da le-am dat la fiecare in parte multumesc frumos domnule. Imi arata ca ssd-ul principal este in regula, la HDD-ul TOSHIBA de 1000 GB imi da caution cu galben la reallocated sectors count, la HDD-ul Hitachi de 1000 GB acelasi lucru, iar SSD-ul WD de 1TB pe SATA imi arata ca este in regula si el. Chiar nu stiu ce inseamna acele reallocated sectors count care mi le arata cu galben si imi scrie Caution